Kirjavartti-podcast

Tapaa menestyskirjailijat Kirjavartti-podcastissamme. Kirjavartissa on vieraina joka toinen viikko kirjailija, jonka uutuuskirja on ajankohtainen puheenaihe. Stig ombord!

Kuuntele Spotifyssa
Kuuntele Google Podcastissa
Kuuntele Apple Podcastissa
Kuuntele Podtailissa

1. jakso: Max Seeck

Kirjavartin ensimmäisenä vieraana on New York Times -bestselleristi Max Seeck. Kuinka Maxin koukuttavat juonikäänteet syntyvät? Kuka Hollywood-tähti olisi Maxin suosikki Jessica Niemeksi? Miksi Yussuf rakastaa räppiä? Mitä yllättävää asiaa et tiedä Maxista? ... ja paljon, paljon muuta, myös Kaunasta. Ilman juonipaljastuksia!

2. jakso: Miki Liukkonen

Kirjavartin toisen jakson vieraana on Miki Liukkonen, jonka huikea teos Elämä: Esipuhe ilmestyi vuonna 2021. Mistä voi saada esteettisen malarian? Mitä mieltä Miki on autofiktiosta? Mikä on vuoden paras kirja? Ja miksi? Miten Miki havainnoi maailmaa, miten hän kirjoittaa? Mitä yllättävää asiaa et tiedä Mikistä? Ja paljon, paljon muuta. Kuuntele ja ihastu!

3. jakso: Juuso Määttänen

Taas isoissa otsikoissa! Puhe Jyrkistä ei lakkaa sitten millään. Juuso Määttäsen kirja läpivalaisee Suomen tunnetuimman nuorisomedian psykopatologian. Hyvä paha Jyrki ei petä vieläkään. Kirjavartti-podcastimme kolmannen jakson vieraana on Juuso Määttänen, ja aiheena tietenkin hänen ja Joonas Hytösen kirja Jyrki 1995-2001.

4. jakso: Jani Niipola

Makiaa rakastetaan, ja sitä rakastetaan vihata. Jani Niipola on Kirjavartin 4. jakson vieraana keskustelemassa Makiasta ja Viha rakkaus Makia -kirjastaan, joka on puhuttavan vaatebrändin elämäkerta.

5. jakso: Kira Poutanen

Viidennen jakson vieraana Kira Poutanen keskustelemassa hänen kirjastaan Surun kartta, joka kertoo sukupolvilta toisille siirtyvistä traumoista, terapiasta niiden hoidossa, vieraudesta, mutta myös Pariisista - Ranskan ja Suomen eroista.

6. jakso: Meri Valkama

Kirjavartti-podcastin kuudennessa jaksossa on vieraana Meri Valkama ja aiheena Sinun, Margot, joka voitti juuri Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon.

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.