Soturikissat Erin Hunter

Soturikissat

Soturikissat on yksi maailman suosituimmista lasten ja nuorten eläinfantasiasarjoista. Soturikissat-kirjat ovat tilattavissa Kirja-verkkokaupasta. Astu ihastuttavien kissasoturien fantasiasarjan maailmaan ja tilaa omat suosikkisi. 

Erin Hunterin Soturikissat-teoksia (Warriors tai Warrior Cats) on myyty jo 42 miljoonaa ja ne ovat olleet 14 vuotta New York Timesin bestseller-listalla. Tähän mennessä fantasiakirjasarjan kirjoja on suomennettu jo yli 50. WSOY jatkaa Soturikissojen julkaisijana Suomessa vuoden 2023 alusta lähtien.

"Soturikissoissa seurataan metsässä eläviä kissoja, jotka kouluttautuvat sotureiksi, mutta viettävät myös aivan tavallista lajityypillistä kissanelämää. Kissat muodostavat klaaneja, joiden välillä on kiistoja ja sotia. Lukijoita kiehtovat varmasti sarjan vauhdikkaat juonenkäänteet, fantasiaelementit ja omat suosikkihahmot – kissapareja unohtamatta!” Soturikissoja pitkään suomentanut ja toimittanut Nana Sironen tiivistää kirjasarjan ytimen. Soturikissat-saagoja on julkaistu suomeksi jo seitsemän. Lue Nanan mietteitä Soturikissat-kirjasarjan suomentamisesta tästä artikkelista.

Soturikissat-sarja koostuu kuuden kirjan saagoista, joissa seurataan yleensä nuoren kissasukupolven vaiheita. Sarjaa täydentävät novellikokoelmat, erikoisseikkailut ja tietokirjamaiset Klaanien kirjat. Erin Hunter -nimen takaa löytyy brittiläis-amerikkalainen kirjoittajatiimi.

Soturikissojen saagat järjestyksessä:

Soturikissat ensimmäinen saaga: Ennustusten alku
Soturikissat toinen saaga: Uusi profetia
Soturikissat kolmas saaga: Kolmikon mahti
Soturikissat neljäs saaga:Tähtien enne
Soturikissat viides saaga: Klaanien synty
Soturikissat kuudes saaga: Varjojen aika
Soturikissat seitsemäs saaga: Rikottu laki

Tästä löydät kaikki Soturikissat-kirjatSoturikissojen ikäsuositus on 9+.

Missä järjestyksessä Soturikissat-kirjat kannattaa lukea?

Tärkeintä on aloittaa ensimmäisen saagan ensimmäisestä kirjasta:Villiin luontoon. Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuliklaani ja Varjoklaani - on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan.

Lue tästä lisää - mukana kartta!

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.