Myymälä

Werner & Jarl - Kirjakauppa Helsingin keskustassa

Werner & Jarl on kustantamoiden WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Bazar, Readme, Minerva, Docendo ja Kosmos tunnelmallinen ja palveleva kivijalkakirjakauppa Helsingin keskustassa.

Meiltä saat asiantuntivimmat luku- ja lahjavinkit kaikkiin tarpeisiin. Kustantamoidemme laaja valikoima kattaa mm. kaunokirjoja, tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Werner & Jarl -kirjakauppa, tuttujen kesken Lönkan myymälä, toimii läheisessä yhteistyössä kirjojen tekijöiden sekä koko Suomea palvelevan Kirja-verkkokaupan kanssa. Kivijalkamyymälässä ovat saatavilla kauden uutuudet ja kaupungin paras palvelu. Kirja-verkkokaupasta löytyvät puolestaan kaikki kustantamoidemme saatavana olevat tuotteet.

Löydät kirjakauppamme Helsingin keskustasta osoitteesta Lönnrotinkatu 21, 00120 Helsinki.

Werner & Jarl -kirjamyymälä on avoinna arkisin kello 10.00-13 ja 13:45 -17.00.

HUOM! Kesäajan poikkeavat aukioloajat:

Juhannusaaton aattona (to 23.6.) myymälä suljetaan poikkeuksellisesti jo klo 15.00.

Juhannusaattona (pe 24.6.) myymälä on suljettu.

18.-31.7. myymälä on suljettu

 

Myymälän puhelinnumero: 010 5060 170

Lämpimästi tervetuloa kirjaostoksille!

Keitä olemme

Myymälävastaavamme Harri Mäki palvelee sinua rautaisella asiantuntemuksella ja auttaa löytämään oikeat kirjat kaikkiin tarpeisiin.

Verkkokauppatilausten palautuksista

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan verkkokaupasta tehtyjen tilausten palautuksia. Palautuksen tekemiseen löydät ohjeet tästä.

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 10% alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.