KIRJA-kauppa

KIRJA-kauppa Helsingin keskustassa

Werner & Jarl on nyt KIRJA! KIRJA-kauppa on kustantamoiden WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Bazar, Readme, Minerva, Docendo ja Kosmos tunnelmallinen ja palveleva kirjakauppa Helsingin keskustassa.

Meiltä saat asiantuntivimmat luku- ja lahjavinkit kaikkiin tarpeisiin. Kustantamoidemme laaja valikoima kattaa mm. kaunokirjoja, tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. KIRJA-kauppa, tuttujen kesken Lönkan myymälä, toimii läheisessä yhteistyössä kirjojen tekijöiden sekä koko Suomea palvelevan Kirja-verkkokaupan kanssa. Kivijalkamyymälässä ovat saatavilla kauden uutuudet ja kaupungin paras palvelu. Kirja-verkkokaupasta löytyvät puolestaan kaikki kustantamoidemme saatavana olevat tuotteet. 

Myymälävastaavamme Harri Mäki palvelee sinua rautaisella asiantuntemuksella ja auttaa löytämään oikeat kirjat kaikkiin tarpeisiin.

KIRJA-kauppa on auki:

ma-pe klo 8.30 – 17.00

Puhelinnumero: 010 5060 170

Sähköpostiosoite: kirja-kauppa@kirja.fi.

Lämpimästi tervetuloa kirjaostoksille!

KIRJA-kauppa
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki 

Verkkokauppatilausten palautuksista

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan verkkokaupasta tehtyjen tilausten palautuksia. Palautuksen tekemiseen löydät ohjeet tästä.

KIRJA-kauppa

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.