Tutustu kustantamoihimme

Kirja-verkkokauppa myy Werner Söderström Oy:n omistamien kustantamoiden painettuja kirjoja. Laajasta kirjavalikoimasta löydät kaunokirjat, tietokirjat, lasten- ja nuortenkirjat. Tutustu WSOY:n,Tammen, Johnny Knigan, Bazar Kustannuksen, Kosmoksen, Docendon ja Minervan kirjoihin. Tervetuloa tilaamaan lukemista kustantamoiden omasta verkkokaupasta.

WSOY-logo

WSOY

Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan nykyisten ja tulevien klassikoiden kustantamona. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.

WSOY:n tunnetuimpiin kirjailijoihin kuuluvat mm. Ilkka Remes, Tuomas Kyrö, Anja Snellman, Miki Liukkonen ja Meri Valkama.

Tutustu WSOY:n kirjoihin

Tammi

Tammi on julkaissut laadukasta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta lapsille, nuorille ja aikuisille vuodesta 1943 lähtien. Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista.

Tammen Keltainen kirjasto on saavuttanut klassikon aseman käännetyn kaunokirjallisuuden saralla. Kustantamo on tunnettu myös suosituista lasten-­ ja nuortenkirjoistaan.

Tutustu Tammen kirjoihin
Johnny Kniga kustantamon logo

Johnny Kniga

Vuonna 2002 perustettu Johnny Kniga on WSOY:n popcorn-pussi, huolettoman kevyt mutta huolellisesti rakennettu sekoitus ärsyttävää alakulttuuria, laadukkaan kieroa kaunokirjallisuutta ja hämmentävän suosittuja tietoteoksia. Johnny Kniga kustantaa kirjoja, jotka löytävät lukijansa myös kirjallisuusympyröiden ulkopuolelta mutta joiden sisällöt kestävät tarkastelun missä tahansa kirjallisuuspiirissä.

Kirjailijoina ja kirjojen kohteina Knigan listalla on nähty mm. Maria Veitola, Linda-Maria Roine, Jo Nesbø, Jonas Hassen Khemiri, Miina Äkkijyrkkä, Jessika Aro, Elton John, Riku & Tunna, Mikko-Pekka Heikkinen ja Jaakko Heinimäki.

Tutustu Johnny Knigan kirjoihin
Bazar Kustantamon logo

Bazar Kustannus

Vuonna 2002 perustetun Bazar Kustannuksen monipuolinen julkaisuohjelma sisältää kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta. Laadukkaan sisällön lisäksi Bazar panostaa vahvasti myös kirjojen ulkoasuun.

Kustantamon menestyskirjailijoihin kuuluvat mm. Alan Bradley, Paulo Coelho, Yuval Noah Harari, Marie Kondo, Matti Laine, Eppu Nuotio, Katherine Pancol, Christian Rönnbacka, Lucinda Riley ja John Williams. Bazar –parasta lukemista!

Tutustu Bazarin kirjoihin
Kosmos logo

Kosmos

Vuonna 2015 perustettu Kosmos on laadukkaaseen tieto- ja kaunokirjallisuuteen keskittynyt nelihenkinen kustantamo, joka toimii Helsingin Kalliossa.

Kosmoksen kirjoja ovat mm. Jani Toivolan Rakkaudesta, Johanna Vehkoon Oikeusjuttu, Emmi-Liia Sjöholmin Paperilla toinen ja Aino Vähäpesolan Onnenkissa.

Tutustu Kosmoksen kirjoihin
Docendo

Docendo

Docendo on yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain lähes sata kirjaa. Sen hyvä maine perustuu korkeatasoisiin ja kiinnostaviin kirjoihin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Toiminnan kulmakivenä on vuodesta 1990 alkanut vankka perinne ja osaaminen kirjankustantamisesta. Vahvuusalueita ovat muun muassa elämäkerrat, luonto, yhteiskunnalliset aiheet ja historia. Valikoimassa on myös kaunokirjallisuutta sekä CrimeTimen ja Blue Moonin dekkarit ja rikoskirjat. Docendo on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä.

Tutustu Docendon kirjoihin

Minerva Kustannus

Minerva Kustannus

Minerva Kustannus on julkaissut kirjoja vuodesta 1991. Vuosien mittaan kustantamo on kasvanut valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi. Kustantamo
painottaa kustannusohjelmassaan tietokirjallisuutta, mutta julkaisee myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoiminnan pääalueet ovat tieto-, kauno-, harraste-, lahja- ja lastenkirjat. Minerva Kustannusta voi kuvailla innovatiivisena ja avarakatseisena laatukirjojen kustantajana.

Tutustu Minervan kirjoihin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.