Yritys-, yhdistys- ja koulumyynti

Kirja-verkkokaupasta voi tilata kirjoja myös yritykselle, yhdistyksille ja kouluille. Tarjoamme maksuvaihtoehdoksi yrityslaskun, joka mahdollistaa tilauksen tekemisen y-tunnuksella.

Svea Yrityslasku

Yrityslasku on yrityksille suunnattu rahoitusvaihtoehto, joka mahdollistaa ostosten tilaamisen laskulla y-tunnuksen avulla. Yrityslaskulla maksettaessa yrityksen henkilökunta voi tehdä tilauksia verkkokaupasta ilman, että yrityksen tarvitsee tehdä erillistä yrityssopimusta Werner Söderström Osakeyhtiön kanssa. Yrityslaskulla ostaessa henkilö tunnistautuu omilla pankkitunnuksillaan, että Svea voi tunnistaa henkilön, joka on koko organisaation puolesta ostamassa yrityslaskulla. Tässä ei tehdä luottopäätöstä tai veloiteta henkilön tililtä mitään, vaan ainoastaan tunnistetaan henkilö.

Laskun saamisen edellytyksenä on, että yrityksen luottotiedot ovat kunnossa. Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@kirja.fi, niin autamme mielellämme. Lue lisää Svean yrityslaskusta.

Svea yrityslasku ja osto-oikeusrekisteri

Svea on ottanut käyttöönsä osto-oikeusrekisterin 2.5.2023 alkaen. Osto-oikeusrekisteri on uusi yrityslaskuun liittyvä palvelu, joka helpottaa yritysten ostamista ja vähentää väärinkäytösten riskiä. Yritykset voivat merkitä osto-oikeusrekisteriin osto-oikeuksia haluamilleen henkilöille, eli oikeuden ostaa yrityksen nimissä ilman virallista nimenkirjoitusoikeutta.

Svea tarkastaa automaattisesti jokaisen verkkokaupassa yrityslaskun maksutavakseen valitsevan asiakkaan osto-oikeuden vaatimalla tämän tunnistautumista omilla verkkopankkitunnuksillaan. Yrityksen nimenkirjoitusoikeudelliset henkilöt sekä julkisen sektorin yksiköiden päättäjät voivat myös jatkossa tehdä ostoksia yrityslaskulla ilman rekisteriin merkittyä osto-oikeutta.

Yritykset voivat ottaa maksuttoman osto-oikeusrekisterin käyttöönsä sähköisesti Svean verkkopalvelussa. Sopimuksen hyväksymiseen tarvitaan yksi nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö tai julkisella sektorilla yksikön päättäjä. Tämän jälkeen yritykset voivat itse hallinnoida ostajiansa reaaliaikaisesti ja lisätä rekisteriin kaikki haluamansa henkilöt.

Tutustu tästä lisää Svean osto-oikeusrekisteriin. 

Koulutilaus

Jos sinulle ei ole mahdollisuutta maksaa tilausta Svea-yrityslaskulla (esim. teet tilausta koululle), voit tehdä tilauksen asiakaspalvelumme kautta täyttämällä tilaustiedot Excel-fileen ja lähettämällä sen osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirja.fi. Lataa tästä malli-Excel. 

- Tallenna tiedosto omalle koneellesi.
- Täytä Exceliin tarvittavat tiedot: ISBN-numero, tilattava kappalemäärä, verkkokaupassa voimassa oleva tuotteen hinta. Lisää myös etukoodi ja viite, jos näitä tarvitaan laskutukseen. ISBN-numeron löydät tuotteen lisätiedoista. 
-Lähetä tiedosto ja laskutustiedot asiakaspalveluun.

Yritysmyynti

Jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä kirjoista, ota yhteyttä Werner Söderströmin myyntiin (myynti@wsoy.fi) niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jälleenmyyjät

Oletko kirjojen jälleenmyyjä tai haluaisitko kirjojemme jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä Werner Söderströmin jälleenmyyntiin (myynti@wsoy.fi) niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lahjakortit

Yrityslaskulla on mahdollista ostaa myös lahjakortteja. Lahjakorttien koodit toimitetaan sähköpostitse. Jos haluat ostaa isomman määrän lahjakortteja tai lahjakortteja tiettyihin tuotteiseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme yhdessä miettiä teille sopivan ratkaisun.  

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.