Tietoa Kirja-verkkokaupasta

Kirja-verkkokauppa on Werner Söderström Osakeyhtiön verkkokauppa, josta kuka tahansa voi tilata kirjakustantamoidemme painettu kirjoja Suomessa. Kirja.fi myy seuraavien kustantamoiden teokset: WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Bazar Kustannus, Docendo, Minerva Kustannus ja Kustannusyhtiö Kosmos.

Valikoimissamme on laadukasta kotimaista ja parasta käännettyä kaunokirjallisuutta maailmalta sekä houkuttelevimpia uutuuskirjoja sekä aikaa kestäviä klassikkoteoksia. Lastenkirjojen ja dekkareiden valikoima on erityisen runsas. Vaalimme monipuolista, laadukasta kirjallisuutta ja panostamme alan uusiin kykyihin. Löydät meiltä Tammen Keltaisen kirjaston uutuuskirjat sekä ajattomat klassikkoteokset. Valikoimaamme kuuluvat myös tietokirjat ajankohtaisista aiheista, niin elämäkerrat kuin harraste- ja luontokirjatkin. Löydät verkkokaupasta myös runokokoelmia sekä novelleja

Kirjojen lisäksi Kirja-verkkokaupasta löytyy myös paljon sisältöä kirjoista, kirjailijoista ja kirja-alasta artikkelien ja videoiden muodossa "Lue ja tutustu" ja "Katso ja kuuntele" -osioissa. Kannattaa ottaa myös kirja.fi sosiaaliset mediat haltuun Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa. Näissä kanavissa on myös tietoa uutuuskirjoista  kirjailijoiden haastatteluita ja muuta mielenkiintoista sisältöä kirjoihin liittyen. Tilaamalla Kirja-verkkokaupan uutiskirjeen saat myös suoraan omaan sähköpostiin tietoa tarjouksista, uutuuksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vuonna 1878 perustetulla Werner Söderström Osakeyhtiöllä on pitkät perinteet suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana. Yritykseemme kuuluvat WSOY, Tammi, Bazar, Johnny Kniga, Kosmos, Docenco, Minerva ja Readme.fi kustantamot. Yhtiön toimitusjohtaja on Timo Julkunen. Werner Söderström Osakeyhtiö kuuluu perheomisteiseen Bonnier Books -konserniin yhdessä Bonnierförlagenin, Bonnier Media Deutschlandin, Bonnier Books UK:n sekä norjalaisen Cappelen Dammin kanssa.

Tervetuloa ostoksille Kirja-verkkokauppaamme! 

Kirja-verkkokauppa asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@kirja.fi
Arkisin klo 10–15
010 5060 101

Yhteystiedot:
Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00101 Helsinki
Y-tunnus: 0599340-0

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 10% alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.