Tietoa Kirja-verkkokaupasta

Kirja-verkkokauppa on Werner Söderström Osakeyhtiön verkkokauppa, josta kuka tahansa voi tilata kirjakustantamoidemme painettuja kirjoja ja kalentereita Suomessa. Verkkokauppa myy teoksia seuraavilta kustantamoilta: WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Bazar Kustannus, Docendo, Minerva Kustannus, Kosmos  ja Readme.fi.Oma verkkokauppa KIRJA syntyi halusta palvella innokkaita lukijoita ja kirjallisuuden ystäviä tuomalla yhtiön kustantamat teokset samaan paikkaan ja kaikkien saataville. 

Valikoimissamme on laadukasta kotimaista ja parasta käännettyä kaunokirjallisuutta maailmalta sekä houkuttelevimpia uutuuskirjoja ja aikaa kestäviä klassikkoteoksia. Lastenkirjojen ja dekkareiden valikoima on erityisen runsas. Vaalimme monipuolista, laadukasta kirjallisuutta, ja panostamme alan uusiin kykyihin. Löydät meiltä Tammen Keltaisen kirjaston uutuuskirjat sekä ajattomat klassikkoteokset. Valikoimaamme kuuluvat myös tietokirjat ajankohtaisista aiheista: niin elämäkerrat kuin harraste- ja luontokirjatkin. Löydät verkkokaupasta myös runokokoelmia sekä novelleja.

Kirjojen lisäksi Kirja-verkkokaupasta löytyy myös paljon sisältöä kirjoista, kirjailijoista ja kirja-alasta artikkeleiden muodossa Kirjasuosituksia -artikkeleita ja uutisia kirjoista-osioissa. Kannattaa ottaa kirja.fi:n sosiaaliset mediat haltuun Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa. Näissä kanavissa on erityisen kiinnostavaa tietoa uutuuskirjoista, kirjailijoiden haastatteluita ja muuta mielenkiintoista sisältöä kirjoihin liittyen.

Vuonna 1878 perustetulla Werner Söderström Osakeyhtiöllä on pitkät perinteet suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana. Yritykseemme kuuluvat WSOY, Tammi, Bazar, Johnny Kniga, Kosmos, Docenco, Minerva ja Readme.fi kustantamot. Yhtiön toimitusjohtaja on Timo Julkunen. Werner Söderström Osakeyhtiö kuuluu perheomisteiseen Bonnier Books -konserniin yhdessä Bonnierförlagenin, Bonnier Media Deutschlandin, Bonnier Books UK:n sekä norjalaisen Cappelen Dammin kanssa.Tutustu tästä konsernimme vastuullisuuteen.

Tutustu tästä Bonnier Books -konserniin.

Tilaamalla Kirja-verkkokaupan uutiskirjeen saat suoraan omaan sähköpostiin tietoa tarjouksista, uutuuksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Tervetuloa ostoksille Kirja-verkkokauppaamme! 

Kirja-verkkokauppa asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@kirja.fi
Arkisin klo 10–14
010 5060 101

Yhteystiedot:
Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki
Y-tunnus: 0599340-0

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.