Tietoa meistä

Kirja-verkkokauppa on Werner Söderström Osakeyhtiön omistama verkkokauppa, josta kuka tahansa asiakas ja yritys voivat tilata kustantamoidemme kirjoja Suomessa. Tällä hetkellä Kirja-verkkokaupassa ovat saatavana teokset kustantamoilta WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Bazar, Docendo, Minerva ja Kosmos.

Myymme laadukasta kotimaista ja parasta käännettyä kaunokirjallisuutta maailmalta sekä houkuttelevimpia uutuuskirjoja ja aikaa kestäviä klassikkoteoksia. Isoimpiin kategorioihimme kuuluvat dekkarit sekä lastenkirjat. Vaalimme monipuolista, laadukasta kirjallisuutta ja panostamme alan uusiin kykyihin. Valikoimaamme kuuluvat myös tietokirjat ajankohtaisista aiheista, niin elämäkerrat kuin harraste- ja luontokirjat. Lisäksi verkkokaupasta voi löytää runokokoelmia sekä novelleja. Löydät meiltä Tammen Keltaisen kirjaston uutuuskirjat sekä ajattomat klassikkoteokset.

Kirjojen lisäksi Kirja-verkkokaupasta löytyy myös enemmän sisältöä kirjoista, kirjailijoista ja kirja-alasta artikkelien ja videoiden muodossa Lue ja tutustu ja Katso ja kuuntele -osioissa. Kannattaa ottaa myös kirja.fi sosiaaliset mediat haltuun Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa. Niissä kanavissa saa myös ajankohtaista tietoa uutuuskirjoista kuin myös kirjailijoiden haastatteluita ja muuta mielenkiintoista sisältöä kirjoihin liittyen. Tilaamalla Kirja-verkkokaupan uutiskirjeen saa myös suoraan omaan sähköpostiin tietoa tarjouksista, uutuuksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vuonna 1878 perustetulla Werner Söderström Osakeyhtiöllä on pitkät perinteet suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana. Yritykseemme kuuluvat WSOY, Tammi, Bazar, Johnny Kniga, Kosmos, Docenco, Minerva ja Readme.fi kustantamot. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Timo Julkunen.

Werner Söderström Osakeyhtiö kuuluu perheomisteiseen Bonnier Books -konserniin yhdessä Bonnierförlagenin, Bonnier Media Deutschlandin, Bonnier Books UK:n sekä norjalaisen Cappelen Dammin kanssa.

Tervetuloa ostoksille Kirja-verkkokauppaamme! 

Kirja-verkkokauppa asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@kirja.fi
Arkisin klo 10–15
010 5060 101

Yhteystiedot:
Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00101 Helsinki
Y-tunnus: 0599340-0

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 10% alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.