Kirja-arvostelut

Mielipiteesi on meille tärkeä! Otamme mielellämme vastaan asiakkaiden kirja-arvosteluita. Kirja-arviot auttavat kehittämään kustantamoidemme kirjavalikoimaa ja auttaa muita asiakkaita tekemään ostopäätöksi. Tutustu tältä sivulta miten voit jättää kirja-arvostelun Kirja-verkkokaupassa myytäville kirjoille. 

Löydät jokaisen tuotesivun alaosasta kirjan tuotetiedoista kohdan 'asiakkaiden arvostelut ja Kirjoita arvostelu. 

Kirja-arvostelu

Lisää kirja-arvostelu kohdasta Kirjoita arvostelu. Voit jättää arvion etunimelläsi tai koko nimelläsi. Kirja-arvostelusta näkyy verkkosivulla etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Kirjoitettuasi arvion saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi. Tällä tavoin vahvistamme, että arviosi on aito. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille asiakkaille. Kirja-arvosteluja voidaan käyttää kirjojen markkinoinnissa. 

Kun olet lisännyt arvion, tarkista vielä, että arviosi on näkyvillä. Kaikki kirja-arvostelut ovat julkisia, mutta pidätämme oikeuden poistaa arvioita, jotka eivät liity kirjaan. Jos sinulla on kirja-arvosteluihin liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteyksissä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kirja.fi.

Kirja-arvosteluja ylläpidetään Kirja-verkkokaupan alustalla Judge.me -palvelun avulla. 

Tästä löydät asiakkaidemme jättämiä kirja-arvosteluja

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.