Supermarsu laittaa asiat järjestykseen!

Paula Norosen luoma suursuosikki Supermarsu laittaa asiat järjestykseen! Supermarsu-sarjan kirjoja on myyty jo yli puoli miljoonaa, eikä ihme; Norosen käsissä arkisinkin arki muuttuu hetkessä hulvattomaksi huumoriksi ja jännittäväksi seikkailuksi.

Hittisarjan päähenkilö 11-vuotias Emilia Laitinen-Nieminen on muuten aivan tavallinen lapsi, mutta juomalla lemmikkimarsunsa Halosen juomapullosta hän voi muuttua supermarsuksi. Vaikka rohkeutta tarvitaan ja rajoja ylitetään, yksin ei supersankarinkaan tarvitse taistella vääryyttä vastaan: rinnalla kulkevat perhe ja ystävät. Neuvonantajana toimii Lahden mäkimontusta käsin talonkokoinen jättiläismarsu.

Yli seitsemänvuotiaille suunnatut kuvitetut Supermarsu-lastenromaanit ovat täynnä hervotonta hauskuutta. Vitsikkään ja vauhdikkaan kuvitusasun Supermarsulle on luonut monitaitoinen kuvittaja Terese Bast.

Supermarsu ja karseat kuiskailijat

Supermarsu tulee pian myös valkokankaille ja teatterilavoille. Odotettu Supermarsu 2 -elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2022. Karvaisen supersankarin voit lisäksi bongata maanlaajuisen Terveystalo-ketjun odotushuoneista. Tutustu kevään 2022 uutuuskirjaan Supermarsu ja karset kuiskailijat. Kirjalla on naurutakuu! 

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.