Sukella Mussen ja Heliumin maagiseen maailmaan!

Musse ja Helium toivottavat lukijat tervetulleiksi maagiseen satumaailmaan, johon on helppo hypätä yksin tai koko porukalla! Mussen ja Heliumin seikkailut pursuavat lämminhenkistä jännitystä, huumoria ja fantasiaa ja viihdyttävät koko perhettä.

Salaperäinen kolo aloittaa viisiosaisen seikkailusarjan, jossa matkataan mysteeriseen valtakuntaan täynnä mitä mielikuvituksekkaimpia ja merkillisempiä olentoja. Lastenromaanisarjassa on elokuvallisen komea ja runsas kuvitus.

WSOY julkaisee kuluvan vuoden aikana suomeksi Musse ja Helium -sarjan kolme ensimmäistä kuvitettua lastenromaania. Avausosa Musse ja Helium 1: Salaperäinen kolo on nyt tilattavissa Kirja-verkkokaupasta.

Musse ja Helium -lastenkirjat

Ruotsin suosituimmat hiiret vipeltävät rytinällä Suomeen

Ruotsissa kirjailija–lauluntekijä Camilla Brinckin Musse ja Helium -kirjoja on myyty yli miljoona kappaletta, ja hiiret ovat nousseet valtavaksi ilmiöksi eri-ikäisten lasten keskuudessa. Kirjailija Camilla Brinck on onnistunut luomaan jännityksen- ja huumorintäyteisen fantasiamaailman, joka kolahtaa niin leikki-ikäisiin, kouluikäisiin kuin lapsille lukeviin aikuisiin. Ennen täysipäiväiseksi kirjailijaksi ryhtymistä hän teki yli 15-vuotisen uran laulajana ja lauluntekijänä.

”Minulla on lukihäiriö, joten koen tärkeäksi kirjoittaa mukaansatempaavia ja helposti seurattavia tarinoita”, Brinck kertoo. ”Saan joka päivä palautetta lukijoilta viesteinä, kirjeinä ja piirustuksina, ja hienointa on kuulla, miten kirjat ovat innostaneet lukemaan itse ja yhdessä.”

Tarinassa hiirisisarukset asuvat kirjailija-Camillan luona tavallisina lemmikkeinä, kunnes eräänä päivänä seinään avautuu salaperäinen hiiren mentävä kolo. Uteliaat ja toimeliaat hiiret lähtevät tutkimaan ovea ja tempautuvat salattuun satumaailmaan, missä heidän on ratkottava kuninkaallinen tehtävä.

Sarjan avausosa saa jatkoa jo heinäkuussa, kun osa kaksi, Kultajuuston jäljillä ilmestyy, ja edelleen lokakuussa kolmannen osan, Seikkailu Lindriziassa, myötä. Kirjat on suomentanut Kati Valli ja niiden ydinkohderyhmää ovat 5–10-vuotiaat.

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.