Rakastetut Eragon-kirjat saavat jatkoa: tapaa Murtagh!

Eragon on lumonnut lukijoita ympäri maailmaa ja noussut yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista fantasiakirjasarjoista. Sarjan kirjoittaja Christopher Paolini on luonut uskomattoman maailman täynnä seikkailua, taikuutta ja jännitystä. Ensimmäisen kirjan ilmestymisestä on kulunut jo vuosia, mutta Eragonin tarina jatkuu edelleen uuden kirjan myötä.


Uusin tulokas on Murtagh, hahmo, joka on tuttu monille sarjan alkuperäisistä faneista. Murtagh on viimein saanut oman tarinansa, joka jatkaa Eragon-saagan tapahtumien jälkeen. 

Murtagh – uusi vanha hahmo Eragon-saagassa

Uusi kirja vie lukijat syvemmälle tutun hahmon maailmaan, paljastaen hänen seikkailunsa ja sisäisen kamppailunsa hyvän ja pahan välillä. Murtagh on moniulotteinen hahmo, jonka menneisyys ja taistelu omien pimeiden voimiensa kanssa tekevät hänestä poikkeuksellisen kiinnostavan. Paolini onnistuu luomaan syvällisen hahmokehityksen ja kiehtovia juonenkäänteitä, jotka tempaavat lukijan mukaansa uuden kirjan ensimmäisistä sivuista alkaen.

Christopher Paolini – Mur­tagh

 

Tätä on odotettu: mestarillisen tarinankertojan fantasiasarja saa vihdoin jatkoa! Koko maailman valloittaneen Eragon-sarjan viides osa, jossa lukijoiden suosikkihahmo Murtagh joutuu valitsemaan puolensa.


Murtagh vie lukijan uskomattomaan seikkailuun, jossa uhkia ja salaisuuksia vaanii joka nurkan takana. Maailma on muuttunut vaaralliseksi Murtaghille ja hänen lohikäärmeelleen Thornille. Julma kuningas on syösty vallasta, mutta Murtagh ja Thorn joutuvat kärsimään seuraukset vastentahtoisesta osallisuudestaan kuninkaan tuhoisaan valtakauteen. Nyt he elävät vihattuina ja eristyksissä yhteiskunnan ulkopuolella.
 
Kun Murtagh kuulee huhuja Alagaësian varjoissa lymyilevästä pahasta, alkaa huikean jännittävä matka, joka vie kaksikon tutuille ja tuntemattomille seuduille. Murtaghin ja Thornin on pantava peliin kaikkensa, jotta he löytäisivät ja päihittäisivät mystisen noidan. Noidan, joka on paljon muutakin kuin aluksi luullaan.

Hyppää fantasiaseikkailuun

Eragon-sarjan viides osa tarjoaa lukijoille jännittävän fantasiaseikkailun, joka koskettaa syvältä. Tarinaan kietoutuvat Murtaghin kamppailu hyvän ja pahan välillä, ystävyyden merkitys ja oman paikan löytäminen maailmassa. Kirja rohkaisee lukijoita pohtimaan elämän suuria kysymyksiä ja herättää tunteita, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.


Murtagh-kirja on ehdoton lukuvinkki kaikille Eragon-sarjan faneille, mutta se toimii myös hyvin johdantona niille, jotka eivät ole vielä tutustuneet tähän maagiseen maailmaan. 

Lue kaikki Eragon-kirjat:

Lohikäärmeseikkailu odottaa. Tartu rohkeasti kirjaan ja anna sen kuljettaa Eragonin maailmaan! 🐉

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.