Onnea, Disney 100 vuotta!

Viimeisen sadan vuoden ajan Disneyn hahmot – ja heidän tarinansa – ovat koskettaneet jo monia sukupolvia. Ne kannustavat uskomaan rohkeasti ihmeisiin ja siihen, että unelmat voivat käydä toteen. Disney-kirjavalikoimassa on läsnä ja tarjolla tarinoiden lumo, joka on kiehtonut ihmisiä vuosikymmenestä toiseen. Sukupolvi toisensa perään on kasvanut Disneyn animaatioiden parissa. Upeat tarinat elävät yhä ihmisten sydämessä ja löytävät uusia lukijoita.

Saduissa pääsee valloilleen perheen, ystävyyden, hyvyyden, seikkailujen ja rohkeuden taika, ja mukana on tarinoita aina menneiltä vuosikymmeniltä nykyaikaan asti. Ne jättävät lukijansa odottamaan, mitä upeaa tulevaisuus vielä tuokaan tullessaan. Vietä kanssamme Disney 100 vuotta -juhlaa rakastettujen kirjojen parissa!

Disney 100 vuotta: juhla rakentuu toiveen ja sen voiman ympärille

Disneyn lastenkirjoissa on satumaista taikaa, joka lumoaa lukijansa yhä uudelleen. Koskaan ei ole liian vanha lukemaan Disneyn kirjoja! Nalle Puhin Puolen hehtaarin metsästä löytyy uusia tarinoita luettavaksi ja leikittäväksi. Joko luit Lätkätaiturin Akun ja Mikin asuntovaunun?

Disney Prinsessat seikkailevat ratsailla ja sarjakuvakirjassa, ja Marvelin Hämähäkkimies, Thor ja Kapteeni Amerikka parantavat maailmaa. Star Wars -universumissa matkustetaan aiemmin kartoittamattomaan menneisyyteen: jediritarien kulta-aikaan.

Juhli kanssamme Disney 100 vuotta -huumaa vaikkapa näiden kirjojen parissa

Suosituissa viiden minuutin satukokoelmissa kiidetään Marvelin Hämähäkkimiehen seikkailuissa ja tutustutaan tosielämän sankareihin: National Geographicin kokoamissa tarinoissa taas ihastuttavat eläimet pandoista vompatteihin. Tutustu sarjan kirjoihin täällä!

Juhlavuosi huipentui marraskuussa ilmestyneeseen suureen Disney-elokuvaan, jonka nimi on Toive. Siinä selviää, miten toivomustähti sai alkunsa, ja julkaisimme tarinan samaan aikaan myös upeasti kuvitettuna kirjana. Tutustu upeaan teokseen ja tilaa se itsellesi.

Disney – Dis­ney. Toi­ve. Sa­tuklas­si­kot 

 

Tähti kirkas, tähti öinen… Disneyn Toive-animaatioon pohjautuvassa tarinassa selviää, kuinka toivomustähti sai alkunsa.

 

Lempeä ja neuvokas Asha asuu valtakunnassa, jossa toiveet voivat kirjaimellisesti käydä toteen: epätoivon hetkellä tyttö esittää kiihkeän toiveensa tähdelle, ja samassa energiaa pulppuava kosminen pallo saapuu hänen avukseen. Asha ja tähti puolustavat valtakuntaansa vihollisilta ja osoittavat samalla, miten rohkeus ja tähtien taika saavat yhdessä ihmeitä aikaan. 

”Unelmat toteutuvat, jos vain toivomme tarpeeksi kovasti”, sanoi Peter Pan, joka ei halunnut kasvaa aikuiseksi – ja uskomme sydämistämme, että hän tiesi, mistä puhui, sillä osasihan hän lentää onnellisten ajatusten ja keijupölyn voimalla. Ai, onko meillä kirja Peter Panista? Tietysti! 🧚‍♀️

Ikimuistoisten tarinoiden ja yhteisten lukuhetkien täyttämää juhlavuotta!

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.