Miten noloa! Not! - Nolo elämäni

Nolo elämäni -kirjat 

Nolo elämäni -kirjasarja on WSOY:n kustantama huikean hauska ja hervoton sarja kouluikäisille. Päiväkirjamuotoinen, piirroksia ja sarjakuvia sisältävä kirjasarja on kuin Neropatin kääntöpuoli glitterillä ja glamourilla höystettynä. Maailmalla englanninkielisiä alkuperäiskirjoja Dork Diaries on käännetty yli 42 eri kielelle ja sarjan kirjoja on myyty jo yli 55 miljoonaa kappaletta. Kannattaa luottaa näissä asioissa esiteineihin! He tietävät parhaiten, mikä heille maistuu. 

Tästä kaikki alkaa. Kun Nikki joutuu muuttamaan uuteen kouluun, alkaa ylä- ja alamäkien vauhdikas vuoristorata. Superärsyttävä pikkusisko ei tietenkään auta yhtään asiassa. Eivätkä vanhemmat, jotka eivät todellakaan tajua, mitä uuteen kouluun asettuminen tarkoittaa. Nikki päättää osallistua koulun taidekilpailuun, mutta kun vastaan asettuu koulun suosituin, muttei välttämättä mukavin Söpöt & Suositut -tyttöporukan johtaja MCKenzei, saa kilpailu uusia sävyjä. 

Nolo elämäni perustuu kirjailijakuvittaja Rachel Renée Russelin tyttären koulukokemuksiin, ja sankarimme Nikki on nimetty toisen heistä mukaan. "On oikeastaan hyvin coolia olla nolo", Nikki totesi aikanaan. Kun tätä kirjasarjaa lukee ja nauraa, toteamukseen on pakko yhtyä. 

Tästä löydät kaikki WSOY:n julkaisemat Nolo elämäni -kirjat järjestyksessä. 

Nolo elämäni: Olisinpa suosittu, osa 1 

Nolo elämäni: Olisinpa bilehile, osa 2 

Nolo elämäni: Olisinpa pop-tähti, osa 3

Nolo elämäni: Olisinpa jäätanssija, osa 4

Nolo elämäni:Olisinpa tähtitoimittaja, osa 5

Nolo elämäni:Olisinpa ihastuttava, osa 6 

Nolo elämäni: Olisinpa tv-stara, osa 7

Nolo elämäni: Olisinpa kuninkaallinen, osa 8

Nolo elämäni: Olisinpa draamakuningatar, osa 9

 

Nolo elämäni -sarja

 

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.