Kepler62 - Lasten kirjasarja

Lasten suosittu kirjasarja Kepler62 jatkaa yhä uusien lukijoiden valloittamista. Suomessa sarjan lastenkirjoja on myyty jo lähemmäs 200 000 kappaletta, ja maailmalla Kepleriä luetaan yli 20 kielellä. Tämä avaruusseikkailu vie mennessään! 

Timo Parvelan, norjalaisen Bjørn Sortlandin ja kuvittaja Pasi Pitkäsen luomassa Kepler62-maailmassa maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa. Hallitus on lähettänyt joukon lapsia valovuosien päähän, avaruuden kaukaiseen kolkkaan tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Ystävyyttä koetellaan, mutta tuntemattomalla planeetalla uudisraivaajalapset kokevat myös uskomattomia seikkailuja. 

Kepler62 sarjan kirjailijat Timo Parvela

© Otto Virtanen

Sarjan avausosa Kutsu (2015) oli ilmestyessään Arvid Lydecken -palkintoehdokkaana ja bloggarit valitsivat sen vuoden kolmen parhaan lasten- ja nuortenkirjan joukkoon. 

Kepler62 lastenkirjoja on julkaistu kaikkiaan 13 ja sarjan päätösosa Kepler62 Terra Sydän ilmestyi helmikuussa 2022. Kirjasarjan 12.osa Kepler62 Terra: Kloonit oli lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana 2021.

Pasi Pitkäsen taidokas kuvitus tekee näkyväksi paitsi tuntemattomat kosmiset kolkat, myös lasten välisen lämmön. 

Kirjat ovat onnistunut sekoitus romaania,
sarjakuvaa ja videopelejä. -- Voisin kuvitella,
että nekin pojat, jotka eivät juuri paljon lue,
innostuisivat näistä kirjoista.

– LUETAANKO TÄMÄ? -BLOGI

Tykkään Kepler62:sta, koska niissä on niin hienot tunnelmat ja paljon sci-fiä, kuten avaruusaluksia, aseita ja Kuiskaajia.

– NEMO TAUS, 9, AAMULEHTI

Kepler62 Sydän kirja

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.