Heartstopper, Osa 1 - Nyt saatavana

Suomen Netflixin kärkisijoille on kavunnut kesän korvilla romanttinen brittiläinen nuorten sarja nimeltä Heartstopper. Se perustuu samannimiseen Alice Osemanin kirjoittamaan nuorten sarjakuvaromaanisarjaan, jota voit ostaa suomeksi Kirja-verkkokaupasta. Heartstopper-kirjat kustantaa Tammen kirjakustantamo.

Sydämet sulattava Heartstopper-kirja lumoaa jo ensivilkaisulla

Heartstopper 1. osa, Alice Oseman

Heartstopper-kirja on tv-sovituksen tavoin sydämet sulattava sarjakuvaromaani ystävyydestä ja nuorten tunnemyrskystä, jonka vain ensirakkaus voi synnyttää. Päähenkilö Charlie ja Nick käyvät samaa koulua ja tapaavat yhteisellä kurssilla. Charlie kokee rakkautta Nickiä kohtaan jo heti ensisilmäyksellä ja rakastuu päätä pahkaa häneen. Charlien järki kuitenkin epäröi, että heidän välillään ei voi koskaan olla mitään ystävyyttä enempää, mutta sydän ei kuitenkaan anna periksi tunteiden voimalle.

Mitä teemoja Heartstopper-kirjat käsittelevät?

Kirjasarja käsittelee nuorten teinien ystävyyttä, rakkautta, seksuaalisuutta ja rohkeutta olla oma itsensä. Kirjat kertovat nykyajan teini-ikäisten kamppailuista ja tunnemyrskyistä tavalla, joka pysyy iloisena ja lohdullisena katsottavana kuin luettavanakin. Charlien ja Nickin polut kietoutuvat yhteen ja muodostavat suuremman tarinan, joka lämmittää lukijan mieltä. Kirja-verkkokauppa suosittelee Heartstopper-kirjasarjaa teini-ikäisille ja myös vanhemmille lukijoille. Tämä sarja sopii täydellisesti lahjaksi!

Klikkaa kirjat alta ostoskoriin tai lue lisää Heartstopper-kirjoista ja samaan maailmaan sijoittuvista spin off -teoksista tästä artikkelista!

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.