Elina ja Sofia: Back to School -terveiset

Koulun aloitus pitkän loman jälkeen voi jännittää. On iso asia mennä ekalle, vaihtaa luokkaa tai aloittaa yläkoulu. Lahtelaiset Elina ja Sofia ovat vaalivideoista julkisuuteen ponnistaneet tubettajasiskokset, joiden kanavalla on yli 140 000 tilaajaa. Tytöt tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja samaa iloista energiaa pulppuavat heidän kirjansa! 


Sisarusten innostava Back to School -kirja kipusi heti elokuussa ilmestyttyään kirjakauppojen myyntilistojen kärkeen. Lukijoilta on satanut kirjailijoille somessa positiivista palautetta tsemppikirjasta. Vaikka koulut jatkuivat jo, kirjan vinkit ovat edelleen ajankohtaisia.

Elina ja Sofia. Back to School -kirja tulvii vinkkejä ja inspiraatiota koulutielle!

Elina ja Sofia kertovat Elina ja Sofia. Back to School -kirjassaan positiivisella ja rohkaisevalla tyylillään parhaat vinkkinsä muuttuviin kaveritilanteisiin ja läksyjen tekemiseen sekä neuvovat, miten toimia kiusaamistilanteessa. Elämää on myös koulun ulkopuolella – kirjassa käsitellään harrastuksia, tulevaisuuden suunnitelmia ja unelmia. Kirjassa on hauskat vinkit yökyläilyyn kaverin kanssa, nopeita välipalareseptejä ja paljon kivoja täytettäviä tehtäväsivuja.

Haastattelussa Elina ja Sofia

Tavoitimme iloisen kaksikon koulunjatkumistunnelmissa ja kysyimme tytöltä heidän suosikkisivujaan tai -aukeamaa uudesta Elina ja Sofia. Back to School -kirjasta.


Elina:Se missä saa miettiä kuka on luokan paras keskittyjä, musikaalisin ja monta muuta juttua. Tulee hyvä mieli kun miettii mitä hyvää jokaisessa on.

Sofia: "Ehkä se kun saa piirtää koulun henkilökuntaa, koska tykkään tällä hetkellä piirtää paljon. Myös vinkit kiusaamistilanteisiin on yksi suosikeistani, kun olemme saaneet monilta viestiä että meidän sanoista on ollu apua. "


Millaisia odotuksia teillä on nyt alkanutta kouluvuotta kohtaan?


Elina:Odotan kivaa kouluvuotta koska tämä ysiluokka on vika vuosi kun ihana kaveriporukkani on yhdessä ennen kuin kaikki lähtee eri jatko-opiskelupaikkoihin. Haluan nauttia joka hetkestä. Ilmaisutaito tuli myös uutena aineena ja sitä odotan kovasti.”

Sofia: "Nyt seiskalla tuli uusia aineita, fysiikka ja kotitalous. Molemmat  on on kivoja, mutta erityisesti tykkään laittaa ruokaa ja leipoa. Eniten odotan kivoja koulupäiviä kavereiden kanssa."


Pyysimme tubettajasiskoksia paljastamaan parhaat vinkit, jolla ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen sujuu hyvin.


Elina:Pidä hyvä asenne koko päivän ajan ja huomaa hyvät asiat. Oma asenne vaikuttaa fiilikseen ja tarttuu muihin ja päivästä tulee todennäköisesti parempi kuin valittamalla.

Sofia: "Valmistaudu hyvin etukäteen. Mene edellisenä ilta ajoissa nukkumaan jotta jaksat herätä ajoissa. Valitse vaatteet etukäteen ja pakkaa reppu jo illalla ettei aamulla tule kiire."


Koulupäivä on vihdoin ohitse ja nälkä on ka-ma-la! Mitä teette välipalaksi? 


Elina:Meidän Back to School-kirjassa on hyviä välipalaohjeita.

Sofia: "Jos huvittaa kokata niin parsakaalia tai kukkakaalia ja juustoraastetta uuniin. Nam! Nopeampi välipala on omenalohkoja dipattuna maapähkinävoihin tai kreikkalaiseen jogurttiin. Meillä on muuten oma omenapuu!"

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.