Pataruokaa - Rakastettu keittokirja täydentyi uusin ohjein

Pataruokaa on moderni klassikko, joka kuuluu jokaisen hitaan ruoanlaiton ystävän kirjahyllyyn. Kirja sisältää jo suosikeiksi nousseiden reseptien lisäksi yhdeksän uutta ohjetta maalta ja mereltä. 

Rakastetun Pataruokaa-keittokirjan uusi ja päivitetty laitos on myynnissä Kirja-verkkokaupassa. Kirjassa kohtaavat @merituulivantsi :n opit, salat ja rehevien makujen reseptit sekä @kreettakreetta :n uskomattoman kauniit kuvat.

Katso videolta  @merituulivantsi & @kreettakreetta ohjeet, miten luodaan tunnelmallinen illallispöytä Pataruokaa-kirjan tapaan 🤎🥘!

"Ruoan hautuessa uunissa on aikaa lähteä ulos kävelylle. Talven puraisema rutistunut lehti ja haalea korsi voi olla pöytäsi kukka. Kerää kävelyn jälkeen pöydälle kaikki lempi astiasi ja leiki niillä. Ryhmittele ja sommittele astioista ja laseista rauhoittava väripaletti; vaaleaa vaalealle pöytäliinalle tai tummia sävyjä tummalle pohjalle. Nosta tunteja hautunut pata uunista ja käy pöytään."

Pataruokaa herättää henkiin unohtuneen ruoanlaittokulttuurin ja kannustaa hitaaseen mutta helppoon ruoanlaittoon. Kirja paljastaa pataruokien salat aina sopivimman lihan valitsemisesta mausteiden ennakkoluulottomaan käyttöön ja näyttää, miten vaivatonta erilaisten pataruokien valmistus on, kun alkuvalmistelujen jälkeen uuni hoitaa loput. Pataruokaa on kokille, joka tavoittelee reheviä makuja ja rakastaa pitkiä illanistujaisia. Reseptit vievät makumatkalle eurooppalaisista klassikoista muun maailman keittiöiden syleihin.

Reels: @merituulivantsi & @kreettakreetta
 

 

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.