Lærke Baggerin Neulo - Uusi anarkistinen ote neulontaan

Tanskalainen neuleguru Lærke Bagger tunnetaan ainutlaatuisista neuleista, jämälankojen käytöstä ja anteeksipyytelemättömästä asenteesta. Hän niittää neulepiireissä mainetta uniikilla tyylillään.

Baggerin neuleissa virheet ovat sallittuja

Baggerin neuleissa (ja elämässä) virheet ovat sallittuja ja osa viehätystä. Yksi hänen opeistaan onkin ”just tie knots”. Hän ei nimittäin päättele langanpäitä vaan solmii ne, jolloin solmut tuovat neuleisiin oman kiinnostavan lisän. Baggerin neuleille tyypillistä on myös brodeeraus sekä jämälankojen ja helmien käyttö.

Lærke Bagger

Kuva © Robin Skjoldborg

15 uutta neuleohjetta

Neulo

Syksyn uudessa Neulo (WSOY) kirjassaan Baggerin esittelee 15 ohjetta, ja se opastaa yksityiskohtaisin piirroskuvin kaikkiin tekniikoihin, joiden avulla ohjeita voi muunnella loputtomasti. Kirja sopii sekä aloitteleville että kokeneille neulojille.

Lærke Bagger on valmistunut The Royal Danish Academy of Fine Artsista tekstiilisuunnittelijaksi erikoisalanaan käsin neulominen. Hän alkoi neuloa jo kahdeksanvuotiaana, ja nykyään hänet tunnetaan kansainvälisesti etenkin omaperäisen neulontatekniikkansa ja Instagram-tilinsä ansiosta. Neulo on ollut myyntimenestys kotimaassaan Tanskassa, ja kirja on käännetty usealle kielelle.

Tutustu kirjaan ja ota uusi rennompi ote neulomiseen! Kirja sopii sekä aloitteleville että kokeneille neulojille. Instagram-tähden neulekirja on tilattavissa Kirja-verkkokaupasta. Seuraa myös Baggerin Instagram-tiliä, löydät sieltä lisää inspiraatioita neulomiseen. 

 

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.