Hyvän olon kevät -kirjoja hyvinvointiin

Suomalainen vuodenkierto on armollinen. Vaikka vanha vuosi olisi näyttäytynyt minkälaisena, tuntuu heräävä kevät aina antavan mahdollisuuden uuteen aloitukseen. Sulava loska vie tahmaiset ajatukset mennessään, ja lisääntyvässä valossa asiat piirtyvät kirkkaammin.

Olemiseen voi saada uudenlaista draivia ja terveyttä, jos onnistuu valitsemaan oikein niissä tienhaaroissa, joissa oma elämä tuntuu lähtevän väärille raiteille. Anna näiden uutuusteosten viitoittaa tietäsi ja ohjata suuntaan, jossa matkaa olisi kevyempi kulkea -sisäisesti ja ulkoisesti.

Pirjo Saarnia - Tasapainota verensokeria ja laihdu

Kevät -siinäpä tosiaan hyvä syy laittaa ruokavalio remonttiin. Unohda kuitenkin jojolaihduttaminen ja ihmedieetit sillä verensokeria hallitsemalla hoikistut tehokkaasti ja turvallisesti. Tasapainota verensokeria ja laihdu -kirjan esittelemä, Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä ohjeistus perustuu konkreettisiin ruokailumalleihin ja lupaa monenlaisia hyötyjä. Kun verensokeri pidetään aisoissa, paino putoaa, haitallinen keskivartalorasva vähenee, makeanhimo tasaantuu ja päiviä leimaa tasaisempi vireystila.

Laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystiedon maisteri Pirjo Saarnia on kehittänyt Tasapainota verensokeria ja laihdu -kirjan esittelemää dieettiohjeistusta 20 vuoden aikana keräämänsä tiedon ja kokemuksen pohjalta. Hän on kirjoittanut aiemmin lukuisia ravintoaiheisia kirjoja, joista viimeisimpänä Irti sokerikoukusta 2 viikossa (2021).

Pia Callesen - Elä enemmän, mieti vähemmän – Irti masennuksesta ja surusta

Masennus on aikaamme leimaava sairaus, josta kärsivät yhä nuoremmat. Elä enemmän, mieti vähemmän – Irti masennuksesta ja surusta -teos esittelee täysin uudenlaiseen ajatteluun perustuvan hoitomuodon, joka on kasvattanut suosiotaan maailmalla. Kirjassa pyöräytetään ympäri käsitys, jonka mukaan masennus ja kielteiset tunteet ottavat meidät valtaansa ja esittää havainnollisesti, miten ihminen voi päin vastoin itse hallita omaa ajatteluaan.

Käytännön läheisestä oppaasta voi olla apua niille, jotka haluavat oppia käsittelemään negatiivisia ajatuksiaan, mutta se tarjoaa kiinnostavaa luettavaa myös uudentyyppisestä psykologisesta ajattelusta kiinnostuneille. Kirjoittaja Psykologi Pia Callesen on tanskalainen psykologi ja metakognitiivisen terapian asiantuntija. Elä enemmän, mieti vähemmän on hänen kotimaassaan noussut suureksi myyntimenestykseksi.

LePera, Nicole - Elämä haltuun

Apua henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen tarjoaa niin ikään psykologi Nicole LePeran teos Elämä haltuun. Kun perinteinen psykologia ei enää tarjonnut avaimia eheytymiseen LePeralle itselleen tai hänen potilailleen, hän alkoi etsiä uutta kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa ihmiseen. Maailmanlaajuisesti suositulla Instagram-tilillään (@the.holistic.psychologist) LePera jakaa nykyään ajatuksiaan ja oppejaan nk. holistisesta psykologiasta. Elämä haltuun -teoksen avulla voit vapautua vahingollisista käyttäytymismalleista ja opit, miten elää vivahteikasta ja aitoa elämää.

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.