Alaska Sandersin tapaus on uusin Marcus Goldman -kirja

Alaska Sandersin tapaus on koukuttava murhamysteeri, jossa kuuluisa kirjailija joutuu syvälle menneisyyden kiemuroihin. Teos sijoittuu Totuuden Harry Quebertin tapauksesta ja Baltimoren sukuhaaran tragedian väliin, ja yhdessä kirjat muodostavat Marcus Goldman -sarjan. Mistä tässä uusimmassa Goldman-tarinassa onkaan kyse?

Alaska Sandersin tapaus yllättää lukijansa

Joël Dicker – Alaska Sandersin tapaus

 

Alaska Sandersin murha selvitettiin yksitoista vuotta sitten, syylliset tunnustivat ja Mount Pleasantin pikkukaupunki palasi uneliaaseen rauhaansa. Mutta nyt poliisi Perry Gahalowood on saanut huolestuttavan viestin: onko mahdollista, että hän on tehnyt tutkinnassa virheen? Kirjailija Marcus Goldman kiinnostuu tapauksesta ja tarjoaa apuaan vanhalle ystävälleen, jonka kanssa hän etsi totuutta Harry Quebertista. Alaska Sandersin tapaus on tuttua Dickeriä.

 

"Oli tyylilaji mikä hyvänsä, Joël Dicker on huikea tarinankertoja."

-Radio Télévision Suisse

Aikaisemmat Marcus Goldman -kirjat:

Joël Dicker on sveitsiläinen, ranskaksi kirjoittava kirjailija. Vuonna 2012 julkaistiin Dickerin läpimurtoromaani Totuus Harry Quebertin tapauksesta (suom. Anna-Maija Viitanen, Tammi), josta tuli myyntimenestys. Se on käännetty yli 30 kielelle ja julkaistu yli 45 maassa.


Dickerin suosittujen kirjojen päähenkilöä, Marcus Goldmania, kuvaillaan Savon Sanomissa osuvasti näin: “Hän on ironiasta ja neuroottisuudesta vapaa menestysorientoitunut optimisti, jonka mieltä eivät eksistenssi- ja ympäristökysymykset, yhteiskunnalliset väännöt ja globaalit kriisit häiritse. Tämä rikkumaton, paratiisillisen virkeä todellisuuskuva on avain Dickerin helppolukuisten romaanien suosioon. Se tekee niistä rentouttavia elämyksiä lukijoille, jotka haluavat ainoastaan nauttia sujuvista tarinoista ja tyypitellyistä henkilöhahmoista.”

Joël Dicker – Totuus Harry Quebertin tapauksesta

 

Tämän kirjan lukemista ei voi lopettaa. Kadonnut tyttö, myyttinen Amerikka ja kaksi kirjailijaa. Palkittu bestseller vie lukijan rakkauden, syyllisyyden ja kuuluisuuden pettäville poluille.

Kun Harry Quebertin puutarhasta löytyy ruumis, menestyskirjailija Marcus haluaa puhdistaa oppi-isänsä maineen. Mutta totuus pakenee kuin tuuli pikkukaupungin rannalta, ja kaikkialla väikkyy nuorena kadonneen Nolan haamu. Totuus Harry Quebertin tapauksesta on rikosromaani ja romaani rikoksesta. Se kertoo kirjoittamisesta, ystävyydestä, Amerikasta ja hullusta rakkaudesta. Sen polveileva juoni imee lukijan mukaansa verkkoon, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Se on silkkaa lukemisen riemua.

Joël DickerBal­ti­mo­ren su­ku­haa­ran tra­ge­dia


Kertomus ystävyydestä, rakkaudesta ja paratiisiin luikertavasta käärmeestä. Dickerin varmaotteinen nuoruudenkuvaus viihdyttää jokaista lukijaa.

Esikoisromaanillaan Totuus Harry Quebertin tapauksesta maailmanmenestykseen noussut Joël Dicker palaa Baltimoren sukuhaaran tragedia -kirjassaan kirjailija Marcus Goldmanin nuoruuteen. Poikaiässä Marcus ihailee suuresti rikkaita serkkujaan, Baltimoren sukuhaaran Goldmaneja. Baltimoressa ja perheen kesäasunnolla vietetyt ajat kangastelevat kultaisina hänen mielessään. Mutta kaikki ei ollut kultaa mikä kiiltää, ja nyt Marcus palaa nuoruuteensa ja kysyy: mitä todella tapahtui? Mikä johti Draamaan, joka tuhosi kaiken?

Tilaa Alaska Sandersin tapaus Kirja-verkkokaupasta klikkaamalla TÄSTÄ!

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.