Lars Kepler – Joona Linna -sarjan uutuuskirja Hämähäkki

Monen Lars Kepler -fanin odotus päättyi 21.10.2022, kun Tammi julkaisee suositun Joona Linna -sarjan yhdeksännen osan Hämähäkki. Tilaa odotettu uutuusdekkari Kirja-verkkokaupasta.  

”Haluamme työntää henkilöhahmojamme äärimmäisiin olosuhteisiin, katsoa miten he pärjäävät, kun nostamme tarinan kierroksia. Haluamme pelottaa lukijoita – ja itseämme.” Lars Kepler

Lars Kepler

Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril (s. 1967) ja Alexandra Coelho Ahndoril (s. 1966). Heidän saumaton yhteistyönsä Lars Keplerinä alkoi rakkaudesta jännityskirjallisuuteen ja -elokuviin. Sittemmin Joona Linna -sarja on lunastanut paikkansa pohjoismaisen kirjallisuuden eturivissä. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut sarja on myynyt maailmalla 12 miljoonaa kappaletta ja sitä on käännetty 40 kielelle.

Joona Linna -sarja tunnetaan sietämättömän vetävästä kerronnasta ja hyytävästä jännityksestä. Sarjan päähenkilöitä ovat kovia kokenut, mutta empaattinen rikoskomisario Joona Linna ja hänen luottoparinsa, fiksu ja jumalaisen kaunis Saga Bauer.

Kirjasarjasta aikaisemmin julkaistuja dekkareita ovat: Peilimies osa 8, Lazarus osa 7, Kaniininmetsästäjä osa 6, Vainooja osa 5, Nukkumatti osa 4, Tulitodistaja osa 3, Paganini ja paholainen osa 2 ja Hypnotisoija osa 1.

Hämähäkki, Joona Linna, osa 9

Lars Kepler Hämähäkki
Kirjasarjan yhdeksännessä osassa Joona Linna kohtaa menneisyyden haamun. Saga Bauer palaa Joona Linnan rinnalle sarjan yhdeksännessä osassa. Vastaansa Joona ja Saga saavat julman sarjamurhaajan, jolla tuntuu olevan heihin kumpaankin pelottava kytkös.

Kolme vuotta sitten Saga Bauer sai uhkaavan postikortin, jossa kerrottiin yhdeksästä valkoisesta ammuksesta. Yksi niistä oli varattu komisario Joona Linnalle, ja vain Saga voisi pelastaa Joonan. Nyt Kapellskäristä löytyy puuhun sidottu säkki ja siitä syöpynyt ruumis – sekä valkoinen patruunan hylsy. Murhaaja on aloittanut poliisin kanssa demonisen arvoitusleikkinsä, jossa hän on aina askelen edellä. Joona ja Saga etsivät epätoivoisesti ratkaisua, mutta takertuvatko hekin vain entistä tiukemmin Hämähäkin verkkoon?

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.