Lue Soturikissat-kirjat tässä järjestyksessä: mukana kartta!

Soturikissat on miljoonien fanittama rikas fantasiamaailma, josta kertovia kirjoja on julkaistu ja käännetty suomeksi kymmenittäin. Erin Hunterin luoma Soturikissat-kirjasarja koostuu kuuden kirjan saagoista, joissa seurataan yleensä nuoren kissasukupolven vaiheita. Sarjaa täydentävät erilaiset novellikokoelmat, erikoisseikkailut ja tietokirjamaiset Klaanien kirjat.

Soturikissat-kirjasarjan lukemisjärjestys on tärkeä: aloita tästä!

Tärkeintä on aloittaa ensimmäisen saagan ensimmäisestä kirjasta: Villiin luontoonSukupolvien ajan neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani - on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan. Muiden klaanien reviirejä uhkaava Varjoklaani kuitenkin voimistuu päivä päivältä, ja Myrskyklaanin kissat ovat vakavassa vaarassa. Uljaita sotureita kuolee, ja jotkut varsin salaperäisellä tavalla. Keskelle näitä tapahtumia ilmestyy tavallinen kotikissa nimeltä Ruska - joka saattaa osoittautua Myrskyklaanin kaikkein urheimmaksi soturiksi.

Mitä Soturikissat-novellit ja -erikoisseikkailut ovat? Koska ne kuuluu lukea?

Erikoisseikkailut sijoittuvat saagojen väleihin. Ne ovat yleensä yksittäisten kissahahmojen tarinoita, ja jos niitä lukee liian aikaisin, voi muutama salaisuus paljastua liian aikaisin tai joku kohta jäädä epäselväksi, kun sitä ei ole pohjustettu saagoissa.

Novellikokoelmat sisältävät kolme lyhyempää kertomusta, jotka sijoittuvat saagojen aikaan tai niiden väleihin. Novelleissa kerrotaan jännittäviä tarinoita, jotka jäävät saagoissa kertomatta.

Klaanien kirjat ovat kuvitettuja tietokirjamaisia teoksia, jotka antavat sarjan faneille lisätietoa klaaneista. Niiden tarkoitus on syventää tietoa klaanielämästä, ja niissä on mukana myös lyhyitä tarinoita klaanikissojen elämän varrelta.

Yksinkertainen Soturikissat-kirjojen lukemisjärjestyssuositus on seuraavanlainen: 

  Sinitähden tarina (erikoisseikkailu)

  Väärätähden lupaus (erikoisseikkailu)

  Keltahampaan salaisuus (erikoisseikkailu)

  Pitkätähden kosto (erikoisseikkailu)

  Tulitähden tehtävä (erikoisseikkailu)

  Taivasklaanin kohtalo (erikoisseikkailu)

  Klaanien salaisuudet (Klaanien kirjat)

  Klaanien laki (Klaanien kirjat)

  Klaanien kissat (Klaanien kirjat)

  Vatukkatähden myrsky (erikoisseikkailu)

  Klaanien taistelut (Klaanien kirjat)

  Kertomattomia tarinoita (novellikokoelma)

  Kertomuksia klaaneista (novellikokoelma)

  Perhon Lennon näky (erikoisseikkailu)

  Haukkasiiven taival (erikoisseikkailu)

  Klaanien varjoja (novellikokoelma)

  Soturikissat-kirjasarjan teosten suositusikäraja on 9+. Tilaa Soturikissat-kirjat Kirja-verkkokaupasta!

  Takaisin blogiin

  Tilaa Kirja-uutiskirje

  Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

  Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.