Kirja 365 -podcast & Oskari Saari

Kaupungissa on uusi podcast! Oskari Saari on kirjailija, selostaja, vapaa taitelija, yrittäjä ja media-ammattilainen. Hän on myös intohimoinen lukija. Uudessa Kirja 365 -podcastissa Saari keskustelee ajankohtaisten kirjailijoiden kanssa heidän kirjoistaan, niiden teemoista, sekä kirjoittamisesta ja kaikesta, mikä liittyy kirjallisuuteen. Vieraina Oskarin studiossa piipahtavat mm. Leena Lehtolainen, Teemu Potapoff ja Tuomas Marjamäki.

Kirja 365 -podcastin tarjoaa Suomen paras kirjojen verkkokauppa Kirja.fi. Kuuntele jaksot kätevästi suoraan alta! 🎙️

Kuuntele KIRJA 365-podcastin uusimmat jaksot.

1. Leena Lehtolainen & Oskari Saari 

Oskari Saari haastattelee Leena Lehtolaista kirjoista, kirjoittamisesta ja Lehtolaisen uudesta kirjasta Pimeän risteys (Tammi, 2023). Teos on suositun Maria Kallio -sarjan 16. osa.

2. Rauli Virtanen & Oskari Saari

Oskari Saari haastattelee ulkomaantoimittaja Rauli Virtasta kirjastaan Täällä Rauli Virtanen (WSOY, 2023). Virtanen on vuosikymmenien ajan tehnyt journalistina ainutlaatuista työtä ja matkannut kameransa kanssa sinne, mistä muut yrittävät päästä pois.

3. Esa Juntunen & Oskari Saari

Oskari Saari haastattelee Omavaraisuus-blogista tunnetuksi tullut Esa Juntusta. Juntusen tietokirja Viisas sijoittaja (Tammi, 2023) on löytänyt laajan lukijakunnan.

 4. Elina Hirvonen & Oskari Saari

Oskari Saari haastattelee kirjailija Elina Hirvosta kirjoista, kirjoittamisesta ja Hirvosen teoksesta Rakkauksien lokikirja (WSOY, 2023).

5. Saku-Pekka Sundelin & Oskari Saari

Oskari Saari haastattelee Saku-Pekka Sundelinia, joka palkittu toimittaja sekä tietokirjailija. Sundelin on työskennellyt Ilta-Sanomien kirjeenvaihtajana Lontoossa sekä ulkomaan- ja urheilutoimituksessa. Sundelin kertoo haastattelussa teoksestaan Suomifutis (Tammi, 2023). Jalkapallo on hänelle elämän mittainen harrastus ja työ, joka on vienyt kymmeniin maihin eri puolille maailmaa.

Tutustu tästä Kirja 365 -podcastissa keskusteltuihin teoksiin.

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.