Elinan ja Sofian kirja inspiroi iloiseen kouluarkeen

Joko tunnet tubettajat Elinan ja Sofian? Siskosten energisillä videoilla on välitön piristävä vaikutus! 😊

Siskokset tahtovat todistaa videoillaan, miten ihan kaikenikäiset voivat vaikuttaa tärkeisiin asioihin vaikkapa juttelemalla itse presidentin kanssa! Suosikkilaulajan voi todellakin päästä tapaamaan eikä oikeastaan mikään ole mahdotonta. Siskokset haluavat lisätä iloa ja positiivista energiaa ja ilahduttaa seuraajiensa päivää. Tubettajasiskokset ovat julkaisseet useita värikkäitä ja inspiroivia kirjoja. Uusin Elinan ja Sofian kirja keskittyy koulukäyntiin ja kaikkeen siihen liittyvään. Onhan uusi lukukausi jo ihan ovella!


Näiden siskosten positiivinen asenne ja energisyys tekevät heistä esikuvia ja inspiroijia, jotka tuovat valoisaa mieltä ja rohkeutta moneen elämäntilanteeseen. Heidän videoidensa ja kirjojensa kautta jokainen voi löytää motivaatiota ja voimaa omiin unelmiinsa ja tavoitteisiinsa.

Elinan ja Sofian kirja saa kouluarjen tuntumaan juhlalta: tällainen se on!

Elinan ja Sofian edellinen Back to School -kirja  muistutti meille, että elämää on myös koulun ulkopuolella – kirjassa käsitellään harrastuksia, tulevaisuuden suunnitelmia ja unelmia. Kirjasta löysimme myös hauskat vinkit yökyläilyyn kaverin kanssa, nopeita välipalareseptejä ja paljon kivoja täytettäviä tehtäväsivuja. Uusin kirja jatkaa samaa, rakastettua linjaa!

Elina ja Sofia, Anthony Conley – Eli­na ja So­fia. Back to School. Iloi­ses­ti ar­keen!


Suosikkitubettajat innostavat arkeen! Kirja täynnä hauskaa täytettävää ja inspiroivia tehtäviä.


Välillä arki kiireineen saattaa puuduttaa tai kouluun meneminen voi olla jännittävää. Elinan ja Sofian kannustavalla tuella arjen haasteet kääntyvät iloksi. Suosikkitubettajat kertovat positiivisella ja rohkaisevalla tyylillään parhaat vinkkinsä niin kouluun kuin vapaa-aikaankin.


Kirjassa käsitellään monia tärkeitä aiheita, kuten tunnetaitoja, muuttuvia kaveritilanteita ja omia vahvuuksia. Kirjan kivojen tehtävien ja täytettävien sivujen parissa arki sujuu kuin siivillä. 

Back to School -haastattelussa Elina ja Sofia

💚 Mitä odotatte eniten syksyllä alkavalta lukuvuodelta? Onko luvassa isoja muutoksia? 


Elina: Minä menen lukioon syksyllä, joten tulee muutoksia. Ei kuitenkaan isoja, koska menen samaan tuttuun kouluun missä olin jo. Odotan kivaa lukioaikaa kavereiden kanssa ja erityisesti espanjan tunteja, koska aloitan vihdoin espanjan, kun sitä ei aiemmin voinut ottaa koulussa. 

Sofia: Menen kasille samaan tuttuun kouluun, joten ei pitäisi olla kovin isoja muutoksia. Odotan kivoja tuntea, kavereita ja harrastuksia. 

 

💚 Miten käännätte arjen haasteet iloksi?


Elina: Jokaiselle tulee välillä haasteita. Tärkeää on pitää oma asenne hyvänä ja muistuttaa itseään kaikesta hyvästä, mitä elämässä on. Kannattaa keskittyä niihin haasteisiin mihin itse voi vaikuttaa. Myös aika välillä auttaa ja asiat saattaa järjestyä kun antaa ajan kulua tai edes pysähtyy hetkeksi eikä hätiköi. 

Sofia: Kiitollisuudella on iso vaikutus jos vaan muistaa haastavalla hetkellä olla kiitollinen ihanista asioista. Myös se auttaa, että juttelee perheelle tai kaverille koska he auttavat näkemään ilon sellaisina hetkinä kun ei itse pysty. 

 

💚 Mitkä ovat teidän lempiaukeamat uudesta Iloisesti arkeen -kirjasta? 


Elina: Vastaus vaihtelee, koska kirja on niin hyvä ja siinä on niin monta kivaa aukeamaa. Mutta tällä hetkellä Elämänin vuonna 2024 koska on kiva suunnitella tulevaa ja unelmoida. Tykkään myös Vuorovaikutuseläinaukeamasta, koska on ihanaa että olemme kaikki erilaisia ja meillä on eri vahvuudet.

Sofia: Millainen fiilis sinulla olisi, koska on hauskaa miettiä minkä emojin valitsee ja aukeamaan voi palata monta kertaa. Yksinäisyysaukeama on myös tärkeä ja toivon että moni saa siitä hyviä vinkkejä. 

 

💚 Millainen voisi olla outfit ekaan koulupäivään loman jälkeen? 


Sofia: Laitan varmaan farkut ja jonkun kivan paidan tai topin. En vielä tiedä mitkä kengät laitan. Ehkä teemme videon siitä että valitaan ekan koulupäivän asu. 

Elina: Pukeudun sään mukaan. Jos on lämmintä, laitan ehkä shortsit ja t-paidan. Jos on viileää, laitan varmaan farkut ja paidan. Laitan uudet kivat kengät. Minulla on sama reppu kuin viime vuonna. 

Jos kirjahyllystäsi puuttuu Elinan ja Sofian kirja, TÄÄLTÄ niitä löytyy vino pino! 📚

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.