Kokoelma: Julia Child

Julia Child (os. McWillimas, 1912–2004) oli amerikkalainen kokki, ruokakirjailija ja televisiojuontaja. Hänet tunnetaan ennen kaikkea klassikoksi nousseesta keittokirjastaan Ranskalaisen keittiön salaisuudet (1961, suom. WSOY).

Julia Child työskenteli toisen maailmansodan aikana tutkimusassistenttina CIA:n edeltäjässä Office of Strategic Servicessa, jonka komennuksella Ceylonissa hän tapasi tulevan miehensä Paul Childin. Vuonna 1948 pariskunta muutti Pariisiin, mikä mullisti Julia Childin suhteen ruokaan. Hän kävi kuuluisan Cordon Bleu -kokkikoulun ja alkoi kirjoittaa ranskalaisen keittotaidon kirjaa amerikkalaiselle yleisölle Simone Beckin ja Louisette Berthollen kanssa. Kirjasta tuli myyntimenestys jo 1960-luvulla, ja sitä on myyty useilla kielillä siitä asti. Child kirjoitti myös lukuisia muita keittokirjoja, juonsi 1960–90-luvuilla ruokaohjelmia tv:ssä ja oli vuonna 1981 mukana perustamassa American Institute of Food and Winea, jonka tehtävänä on kasvattaa laaturuoan ja -viinien arvostusta.

Suodatin:

Hinta
Korkein hinta on 27,90 Nollaa
Tuotetyyppi
0 valittu Nollaa
Kustantaja
0 valittu Nollaa
Kirjailija
0 valittu Nollaa
Kategoria
0 valittu Nollaa
Julkaisukuukausi
0 valittu Nollaa
Kirjastojen luokitus
0 valittu Nollaa

1 tuote

Suodatus ja lajittelu

Suodatus ja lajittelu

1 tuote

Hinta

Korkein hinta on 27,90

Tuotetyyppi
Kustantaja
Kirjailija
Kategoria
Julkaisukuukausi
Kirjastojen luokitus

1 tuote

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.