Parhaan palvelun kirjakauppa Helsingissä

”Kanta-asiakkaaksi täällä tulee kävelemällä sisään tuosta ovesta’’, kustantamojemme yhteisestä kirjakaupasta vastaava Harri Mäki naurahtaa.

Kun KIRJA-kauppaan astuu sisään, sitä ei voi olla huomaamatta. Harri keskustelee asiakkaiden kanssa tietysti kirjoista, mutta myös kaikesta muusta – päivän polttavista kysymyksistä, matkoista, viikonloppu - suunnitelmista – mitä asiakkaalla nyt sitten sattuu olemaan mielessä päällimmäisenä. Ostokokemuksesta tulee helposti pieni rupattelutuokio päivän kiireiden keskellä.


Mäki tunnetaan myös hyvistä ja osuvista suosituksista. ’’Tunnen ja muistan monet asiakkaat hyvin, uusille suositukset löytyvät keskustelemalla’’, Mäki kertoo. Ja ymmärryksen ja näkemyksen pohjalla Mäellä on pitkä ura kustantamokirjakaupassa: ’’Aloitin Tammen kirjakaupassa 27 vuotta sitten.’’

Kirja-kaupan Harri

Mitä KIRJA-kaupassa myydään?

Yrityskauppojen jälkeen Tammen ja WSOY:n kirjakaupat yhdistyivät 2000-luvun alkupuolella. Nyt kaupan valikoima kattaa kaikki Werner Söderströmin omistamat kustantamot. Niihin kuuluvat edellä mainittujen lisäksi muun muassa Johnny Kniga, Bazar, Kosmos, Minerva ja Docendo 

Lönnrotinkadun KIRJA-kaupasta saat asiantuntivimmat luku- ja lahjavinkit kaikkiin tarpeisiin. Kustantamoiden laaja valikoima kattaa mm. kaunokirjoja, tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja.

 

Keväällä 2023 kirjakauppa muutti kadun vastakkaiselle puolelle, uusiin isompiin tiloihin. Muitakin muutoksia on tiedossa.

 

Yksi asia on kuitenkin varma. Harri on ja pysyy. 

Harri Mäki Lönnrotinkadun Kirja-kaupassa
Artikkelin pohjana käytetty alkuperäinen juttu julkaistiin alun perin Kirja-lehdessä 2022.

Tutustu myymälään ja sen aukioloaikoihin! 📚

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.