Yritysmyynti

Verkkokaupastamme voit tilata tuotteita myös yritykselle. Tarjoamme maksuvaihtoehdoksi yrityslaskun, joka mahdollistaa tilauksen tekemisen y-tunnuksella. Lue lisää Svean yrityslaskusta.

Svea Yrityslasku

Yrityslasku on yrityksille suunnattu rahoitusvaihtoehto, joka mahdollistaa ostosten tilaamisen laskulla y-tunnuksen avulla. Yrityslaskulla maksettaessa yrityksen henkilökunta voi tehdä tilauksia verkkokaupasta ilman, että yrityksen tarvitsee tehdä erillistä yrityssopimusta Werner Söderström Osakeyhtön kanssa. Laskun saamisen edellytyksenä on, että yrityksen luottotiedot ovat kunnossa. Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@kirja.fi, niin autamme mielellämme. 

Yritysmyynti

Jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä kirjoista, ota yhteyttä Werner Söderströmin myyntiin (myynti@wsoy.fi) niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jälleenmyyjät

Oletko kirjojen jälleenmyyjä tai haluaisitko kirjojemme jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä Werner Söderströmin jälleenmyyntiin (myynti@wsoy.fi) niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lahjakortit

Yrityslaskulla on mahdollista ostaa myös lahjakortteja. Lahjakorttien koodit toimitetaan sähköpostitse. Jos haluat ostaa isomman määrän lahjakortteja tai lahjakortteja tiettyihin tuotteiseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme yhdessä miettiä teille sopivan ratkaisun.  

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.