Tilauksen seuranta

Tilauksen seuranta

Tilaukselle saatavat toimitustavat esitetään ostoskorissa sekä kassalla. Asioidessasi Kirja-verkkokaupassa saat sähköpostiisi tiedon, kun tilaus on vastaanotettu ja milloin tilaus on toimituksessa. Kun tilauksesi on käsitelty varastolla, lähetetään tilauksesta sähköpostitse toimitusvahvistus, joka sisältää lähetystunnuksen.Tunnuksen avulla voit seurata tilauksen etenemistä Postin tai Matkahuollon palveluissa. 

Postipakettien kulkua voit seurata Postin Lähetysten seuranta -sivulla.

Matkahuollon toimitusta voi seurata Matkahuollon seurannassa.

Mikäli et saa tilaus- tai toimitusvahvistusta sähköpostiisi tilauksen lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kirja.fi.

Poikkeukset toimituksissa

Mikäli pakettia toimitettaessa valitsemasi Postin tai Matkahuollon noutopiste on täynnä, paketti ohjataan lähimpään vapaaseen noutopisteeseen. Tilauksen suuri koko tai saman aikaiset isot kampanjat saattavat rajoittaa toimitustapoja. Samoin Postin kanssa solmittu Omanoutopiste-palvelu ohjaa lähetyksen aina tässä palvelussa valittuun noutopisteeseen huolimatta tilaajan valitsemasta toimitusosoitteesta. Varmistathan siis, ettei kyseinen palvelu ole aktiivisena, jos haluat lähetyksen muuhun osoitteeseen.

Pakettini on myöhässä, miten toimin?

Jos tilauksesi on myöhässä ja olet saanut tilauksellesi lähetystunnuksen, voit olla asian selvittämiseksi yhteydessä Postin tai Matkahuollon asiakaspalveluun. Epäselvissä tilanteissä voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@kirja.fi.

Pakettini on toimitettu väärään noutopisteeseen, miten toimin?

Jos paketti on ohjattu väärään paikkaan, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Postin tai Matkahuollon asiakaspalveluun, jotta tilanteen saa nopeimmin oikaistua. Huomioithan, että Postin kanssa solmittu Omanoutopiste-palvelu ohjaa lähetyksen aina tässä palvelussa valittuun noutopisteeseen huolimatta tilaajan valitsemasta toimitusosoitteesta. Varmistathan siis, ettei kyseinen palvelu ole aktiivisena, jos haluat lähetyksen muuhun osoitteeseen.

Epäselvissä tilanteissa voit aina olla yhteydessä asiakaspalvelu@kirja.fi.

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.