Paras lettutaikina löytyy Imanin ja Leenan kirjasta

Napsahtiko letunpaistovuoro, mutta pomminvarma lettutaikinaohje puuttuu? Ihastu arkisafkaan Iman Gharagozlun ja Leena Ahokkaan ohjeilla. Heidän kirjastaan löydät niin arjen erikoisemmat herkut kuin ne luotto-ohjeetkin. Selaa alaspäin ja nappaa artikkelista talteen paras lettutaikinaohje ja herkullinen tarjoiluvinkki, joka on niin simppeli, että mietit, miksi et ole kokeillut sitä jo aiemmin.


Imanin ja Leenan kirja on todellinen aarrearkku, josta löydät niin helppoja kuin hieman haastavampiakin reseptejä. Jokainen ohje on huolella laadittu ja testattu, joten onnistuminen on taattu. Erityisesti heidän lettutaikinaohjeensa on saavuttanut suosiota yksinkertaisuudellaan ja maukkaudellaan. Ja nyt se räiskälepannu kuumaksi! 

Imanin ja Leenan paras lettutaikinaohje ja tarjoiluehdotus
KUVA: Agency Leroy

Imanin ja Leenan lettutaikina ohje on paras – nappaa ohje tästä!

“Kun syöt kerran lettuja sitruunalla ja sokerila, tuskin palaat enää hillon ja kermavaahdon pariin. Juuri sopivasti makeutta ja raikasta hapokkuutta samassa paketissa” -Arkisafkaa, s. 135 


Paras lettutaikina (4-6 isohkoa lettua) 


2 kananmunaa 

3 dl kevytmaitoa 

1,5 dl vehnäjauhoja 

1 rkl sokeria 

1 tl suolaa 

voita paistamiseen 

 

Tarjoiluun: 


sokeria 

sitruunalohkoja 

 

Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää puolet maidosta ja loput ainekset jatkuvasti vatkaten. Lisää loppu maito ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota puolisen tuntia. 


Paista voin kanssa pannulla reunoilta rapeiksi. Rapeampia saat, kun pihistelet kerralla paistettavan taikinan määrässä. 


Ripottele kumien lettujen päälle sokeria ja purista päälle sitruunamehua. 


Osta somehittikirja ja ota haltuun lettutaikinan lisäksi muut reseptit!

Iman Gharagozlu, Leena Ahokas, Agency Leroy – Ar­ki­saf­kaa  


Arkisafkan ei todellakaan tarvitse olla mautonta eikä sen kokkaamisen työlästä uurastusta. Arjen sankareiden Imanin ja Leenan resepteillä loihdit monipuolisia, sesongin mukaisia ja edullisia ruokia mausta tinkimättä.


Arkisafkaa on kirja niihin hetkiin, kun ei huvita, ja niihin, kun huvittaa. Se koostuu Imanin ja Leenan keittiön tukipilareista, yli 70 reseptistä, jotka on jaoteltu vuodenaikojen mukaan. Mutkattomat ohjeet helpottavat arkea, mutta tekevät myös vieraat ikionnellisiksi viikonlopun illanistujaisissa. Kirjan lopussa on ehdotuksia viikon arkiruokalistoiksi ja valmiit kauppalistat, joiden avulla ostokset hoituvat helposti. Arkisafkaa on varma hitti!

Sitten vaan maailman paras lettutaikina tulille ja sokeri rapisemaan hampaissa. Nam! 🥞

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.