Liike- ja yrityslahjat

Tilaa liikelahjat ja yrityslahjat Werner Söderström Osakeyhtiön Kirja-verkkokaupasta 

Kirja on laadukas liike- tai yrityslahja, joka oikein valittuna ilahduttaa aina saajaansa. Kirja on myös ilahduttava ja helppo vaihtoehto henkilöstolahjaksi. Kirja-verkkokaupan kautta voit ostaa lahjaksi kirjoja halutusta aihepiiristä tai käteviä kirjalahjakortteja, jolloin lahjan saaja voi itse valita suosikkinsa tuhansien ja taas tuhansien teosten joukosta. 

Kirja-verkkokauppa on Werner Söderström Osakeyhtiön omistama verkkokauppa, josta kuluttaja- ja yritysasiakkaat voivat tilata julkaisuja kustantamoilta WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Bazar, Docendo, Minerva ja Kosmos. Kustantamobrändiemme laajasta valikoimasta löytyvät niin koskettavimmat kaunokirjat kuin ajankohtaisimmat tietokirjat. 

Jos haluat ostaa isomman määrän lahjakortteja yrityslahjaksi, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kirja.fi, niin voimme miettiä yhdessä teille sopivan ratkaisun. 

Kun haluat ostaa lahjaksi kirjoja, toimi näin: 

  1. Klikkaa sisään Kirja-verkkokauppaan osoitteessa kirja.fi 
  1. Valitse haluamasi tuotteet ja kappalemäärä 
  1. Anna toimitusosoite, johon haluat kirjat toimitettavan 
  1. Maksa ostos normaalisti kassalla 

Verkkokaupassa on valittavana useita maksutapoja mukaan lukien Svean yrityslasku. 

Jos haluat tehdä yksittäisen lahjatilauksen suoraan lahjan saajan osoitteeseen, anna sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi (tilausvahvistus hintoineen tulee sinulle), mutta syötä puhelinnumeroksi saajan puhelinnumero (saapumisilmoitus menee hänelle). Muistathan myös kertoa lahjan saajalle, että toimitus on tulossa, jotta lahjan saaja tietää, että paketti on hänelle tarkoitettu. 

Kun haluat ostaa lahjaksi kirjalahjakortin, toimi näin: 

  1. Klikkaa sisään Kirja-verkkokauppaan osoitteessa kirja.fi 
  1. Valitse tuotteeksi lahjakortti 

Voit valita haluamasi kappalemäärän lahjakortteja 10 €, 25 €, 50 € tai 100 € arvolla 

  1. Maksa ostos normaalisti kassalla 

Verkkokaupassa on valittavana useita maksutapoja mukaan lukien Svean yrityslasku. 

Asiakaspalvelumme toimittaa kirjalahjakortit helppona koodina, jonka avulla lahjan saaja voi tehdä tilauksen minne tahansa Suomeen (pois lukien Ahvenanmaa). 

Yltäkylläisessä maailmassamme ihmisillä on jo kaikenlaista, mutta upeita tarinoita kaivataan ja tarvitaan kaikkina aikoina. Parhaimmillaan kirjat ovat taidetta ja niihin on varastoitunut sukupolvien tieto. Kirjoilla on voima pysäyttää sekä toisaalta ravistella ja auttaa näkemään asioita uudesta näkökulmasta. Valitse koskettavimmat lahjat Kirja-verkkokaupan laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. 

Olemme keräänneet valmiiksi vaihtoehtoja, joista voit helposti valita sopivan kirjalahjan henkilöstöllesi, liiketuttavallesi tai asiakkaallesi. 

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.