Kirja-lehti 2022 on ilmestynyt! Tilaa omasi!

Uusi Kirja-lehti on ilmestynyt! 128-sivuisesta eksklusiivisesta Kirja-lehdestä löytyy muun muassa Meri Valkaman, Vera Valan, Satu Rämön, Anthony Doerrin, David Lagercrantzin, Mikko Kuustosen ja Timo Parvelan ja monen muun haastattelut sekä artikkeleita kirjallisuudesta Suomessa ja maailmalla.

Kirja on lehti, joka esittelee kiinnostavimpia kirjailijoita ja puhuu kirjallisuudesta Suomessa ja maailmalla. Kirjallisuus on mitä parhain vastavoima välinpitämättömyydelle, epäluotettavuudelle ja näköalattomuudelle. Kirjailijat luovat lukijoille erilaisia maailmoja, joissa lukija voi turvallisesti kokea, tuntea, viihtyä ja ammentaa tietoa. Kirja on lehti ajattelusta kiinnostuneille ihmisille.

Kirja-lehti 2022

Opimmeko maailmasta, opimmeko pandemiasta? Aika näyttää. Kirjojen muisti on onneksemme pysyvää. Pandemian ja Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamat järähtelyt lähiympäristössä ovat tuoneet myös omat vaikutuksensa kirjallisuuteen. Tutut arvomaailman mannerlaatat ovat järkkyneet. Ensin pandemian kautta ja nyt etenkin meitä lähelle osuvan ja ihon alle tunkeutuvan täysimittaisen hyökkäyssodan takia.

Kustantamon ja meidän kirjailijoidemme on entistä enemmän kamppailtava kustantamon alkulähteen eli sananvapauden puolesta. Ensimmäisen kerran vuosikymmeniin koemme sen olevan todella uhattuna. Kirjallisuus kuitenkin kestää.

Markus Leikola kirjoittaa oivaltavan otsikon juttuunsa: ”Kirja ei ole kriisissä. Kriisi on kirjassa”. Huolimatta hullusta vuosikymmenen alusta tämä on helppo allekirjoittaa. Kirjat ja kirjallisuus tuovat jokaisen suomalaisen elämään tietoa, helpotusta, vapautta ja ennen kaikkea uskoa tulevaan. Maailma kirkastuu vielä. Hyviä lukuhetkiä mm. Ujuni Ahmedin ja Elina Hirvosen, Tuomas Kyrön, Meri Valkaman, Haruki Murakamin, Max Seeckin, Anthony Doerrin, Barack Obaman ja monen muun upean Kirja-lehden jutun parissa. Lukunautintoa!

Timo Julkunen / Werner Söderström Osakeyhtiön toimitusjohtaja ja Kirjan vastaava päätoimittaja.

Tilaa ilmainen Kirja-lehti tästä linkistä ja inspiroidu lehden haastatteluista ja lukuvinkeistä. 

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.