Kristan lukupiiri -Katso ja kuuntele kirjailijahaastatteluita

Tervetuloa Krista Kososen lukupiiriin!

”Olen pitkään etsinyt sopivaa tapaa edistää lukemisen iloa ja kannustaa kaikkia kirjojen pariin. Oma kaikille avoin lukupiiri on paras tapa päästä toteuttamaan tätä toivetta. Minua puhuttelee kirjallisuus, jossa kielellisesti antoisa ilmaisu kohtaa uniikin tai erityisen koskettavan tarinan. Hyvä tarina ei vielä riitä, minulle kirjailijan taika on hänen kielessään. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee jakamaan ajatuksia kirjoista kanssani, sillä vaikka lukeminen on yksityinen kokemus, hyvä lukukokemus on saatava jakaa - ei vain ulos, vaan jonkun kanssa.”

”Tahdon ennen kaikkea madaltaa kirjoista puhumisen kynnystä. Sitä pelätään ihan suotta. Kuitenkin lukemisen ilot ja hyödyt ovat aivan ratkaisevia! Itse en ole koskaan oppinut ’oikeaa’ tapaa puhua kirjoista, mutta uskon siihen, että kaikki kirjat ovat oikeita kirjoja, eikä vääränlaista kirjapuhetta ole”, Kosonen painottaa.

Kristan haastateltavina on mielenkiintoisia ja ajankohtaisia suomalaisia kirjailijoita. Haastatteluissa keskustellaan Tommi Kinnusen kirjasta Ei kertonut katuvansa, Saara Turusen kirjasta Järjettömiä asioita, Satu Vasantolan kirjasta Kaikki kadonneet, Miki Liukkosen kirjasta Elämä: Esipuhe sekä Johanna Venhon teoksesta Syyskirja. 

Lukupiiri on kaikille avoin! Kaikki haastattelut löydät alta. 

Lukupiiri on nyt myös podcastina. Kuuntele tästä!

Krista Kosonen

Kristan kuva © Marica Rosengard

Kristan lukupiiri: Tommi Kinnunen Ei kertonut katuvansa

Kristan lukupiiri: Saara Turusen Järjettömiä asioita

Kristan lukupiiri: Satu Vasantola ja Kaikki kadonneet

Kristan lukupiiri: Miki Liukkosen Elämä: esipuhe

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.