4 x paras kirjajoulukalenteri 2023

Joulun odotus alkaa täydellisestä joulukalenterista! Kirjajoulukalenteri on loistava vaihtoehto perheen lasten joulukalenteriksi. Jätä tänä vuonna väliin suklaakalenterihepulit ja tahmaiset pikkusormet, joulua voi odottaa myös satujen ja niihin liittyvien pienten yllätysten ihmeellisessä maailmassa. Tilaa kalenterit hyvissä ajoin helposti Kirja-verkkokaupasta, jotta ne ovat valmiina odottamassa heti joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Kirjajoulukalenteri on loppuvuoden hittituote

Mitä, jos tänä vuonna matkataan kohti taianomaista joulua Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, huikeiden yllätysten parissa? Vai kaipaatko Tammen kirjojen kultaista kimallusta joulun odotukseen? Ehkäpä oletkin Disney-fani! Anna siinä tapauksessa Disneyn klassisten ja upouusien rakastettujen suosikkien johdattaa jouluun minikirjojen muodossa. Marvel-supersankareiden matkassa taas joulu saapuu vauhdikkaasti! Valitse mieluisa kirjajoulukalenteri ja anna tarinoiden hurmata aina aattoon asti.

Valitse näistä kirjajoulukalenteri vuodelle 2023:

Tam­men kul­tai­nen kir­ja­jou­lu­ka­len­te­ri

 

Tule joulu kultainen – kullan kimallusta joulun odotukseen! Tammen kultainen kirjajoulukalenteri sisältää 24 rakastettua klassikkotarinaa miniformaatissa. Lumoavat tarinat ja värikkäät kuvitukset vuosikymmenten varrelta takaavat nostalgisen joulun ja monet lämpimät yhteiset lukuhetket. Tammen kultaiset kirjat yhdistävät sukupolvia!

 

Tammen kultaiset kirjat täyttää 2022 Suomessa kunnioitettavat 70 vuotta. Ensimmäiset kultaiset kirjat ilmestyivät vuonna 1952. Juhlan kunniaksi sarjan tarinoita julkaistaan ensimmäistä kertaa joulukalenterin muodossa. Mukana ovat kirjat: Puksu, pikku veturi, Eläinten orkesteri, Pörri, pieni ankanpoika, Mattilan isännän karjatarha, Possun hauskat vieraat, Kani Kuriton, Ensimmäinen kirjani, Pikku Pelle Puputti, Kana Karoliina, Loppu hyvin, kaikki hyvin, Meidän Mirri, Pieni harmaa aasi, Atte Ankka ja hänen ystävänsä, Luiseva puiseva leijona, Kisu Killisilmä, Nille Nallen kalaretki, Pajunkissa, Kaikki kivat värit, Leijonan tassu, Mitä löytyy kuusen alta?, Kohtelias elefantti, Yksi yö jouluun, Tuli on irti ja Hauvelin ensimmäinen joulu. 

Har­ry Pot­ter. Maa­gi­nen jou­lu­ka­len­te­ri

 

Joulun odotuksen riemua Harry Potterin ystäville! Matkataan kohti taianomaista joulua Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, huikeiden yllätysten parissa. Tämän upean joulukalenterin haluavat omakseen kaikki!

 

Jokaisesta 25 luukusta paljastuu velhomaisen vinha ja mielikuvitusta kutkuttava yllätys – siis joulukuun ensimmäisestä aina joulupäivään saakka. Hauskanpidon kun ei tarvitse loppua vielä jouluaattoon. Juhlavan kaunis ja kevyt joulukalenteri on helppo asettaa kotona esille ja se on myös tyylikäs ja tunnelmaa kohottava lisä joulunalusajan juhlakoristuksiin. 

Dis­ney jou­lu­ka­len­te­ri Ra­kas­te­tut suo­si­kit

 

Joulu saapuu Disney-tarinoiden parissa! Kokonaista 24 minikirjaa upeassa joulukalenterissa, aiheina Disneyn klassiset ja upouudet rakastetut suosikit. Uusi kutkuttavan hauska ja jännittävä lukuelämys jokaiselle joulun odotuksen päivälle!

 

Nalle Puh, Mikki Hiiri, Aku Ankka, Dumbo, Kaunotar ja Kulkuri, 101 dalmatialaista, Robin Hood, Frozen... näistä ja monista muista ihastuttavista tarinamaailmoista riittää iloa pitkäksi aikaa vielä joulun jälkeenkin. Disneyn taianomaisten klassikoiden parissa viihtyy ihan koko perhe, sillä nämä tarinat kestävät sukupolvelta toiselle ja vielä kolmannellekin.

Mar­vel kir­ja­jou­lu­ka­len­te­ri

 

24 kirjaa – jännitystä joulun jokaiselle päivälle! Disney Marvel-supersankareiden matkassa joulu saapuu vauhdikkaasti, kun sopivan tapahtumarikkaissa kirjoissa seikkailevat suositut supersankarit ja heidän arkkivihollisensa.

 

Maan mahtavimmat sankarit ja galaksin katalimmat konnat pitävät huolen, ettei aattoa odottaessa tule aika pitkäksi. Jouluaattona on koossa 24 niteen muhkea, vetävästi kuvitettu Marvel-tarinoiden kokoelma, jonka pariin voi palata aina uudelleen. Menossa mukana Kostajat, Hämähäkkimies, Kapteeni Ihme, Galaksin vartijat, Musta Pantteri, Tohtori Outo ja monta muuta! 

Osta teille sopivin kirjajoulukalenteri Kirja-verkkokaupasta! 🎁

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.