Tekijät
Heikki Valkama,
Jesper Björkell
Jesper Björkell on Vantaan Hakunilassa kasvanut kokki ja keittiömestari, jota kutsutaan Suomen sushiguruksi. Monipuolisen ravintolakokemuksen ohella hän on perehtynyt japanilaiseen ruokaan ja suorittanut Japanissa sushikoulutuksen ensimmäisenä suomalaisena.
Heikki Valkama on yksi Suomen arvostetuimmista Japanin-tuntijoista. Valkama on kirjoittanut japanilaisesta ruoasta useita kirjoja.
- Kirjailija
- Heikki Valkama
- Kirjailija
- Jesper Björkell
- Kannen suunnittelija
- Eeva Värtö
Lisätiedot
- Kustantaja
- Tammi
- ISBN
- 9789520443962
- Julkaisuvuosi
- 2022
- Sidosasu
- Kovakantinen
- Sivumäärä
- 160 s.
- Mitat
- 177 mm × 246 mm × 26 mm
- Paino
- 622 g
- Luokka
- Itä-Aasia, Kaukoitä, Japani, Elämäntapa, harrastukset ja vapaa-aika, Ruoka ja juoma
- Kirjastoluokka
- 68.2 - Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
- Avainsanat
- kokit • ruokakulttuuri • ruokaperinne • henkilöhistoria • Japani
Tilaa Kirja-uutiskirje
Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.
Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.