Heartstopper-sarjan ensimmäinen osa suomeksi on nyt täällä!

Suomen Netflixin kärkisijoille on kavunnut kesän korvilla romanttinen brittiläinen nuorten Netflix-sarja nimeltä Heartstopper. Se perustuu samannimiseen Alice Osemanin kirjoittamaan nuorten sarjakuvaromaanisarjaan, jonka ensimmäinen suomenkielinen osa on nyt täällä saatavilla. Heartstopper-kirjat kustantaa Tammen kirjakustantamo.

Sydämet sulattava Heartstopper-kirja

Heartstopper 1. osa, Alice Oseman

Heartstopper-kirja on tv-sovituksen tavoin sydämet sulattava sarjakuvaromaani ystävyydestä ja nuorten tunnemyrskystä, jonka vain ensirakkaus voi synnyttää. Päähenkilö Charlie ja Nick käyvät samaa koulua ja tapaavat yhteisellä kurssilla. Charlie kokee rakkautta Nickiä kohtaan jo heti ensisilmäyksellä ja rakastuu päätä pahkaa häneen. Charlien järki kuitenkin epäröi, että heidän välillään ei voi koskaan olla mitään ystävyyttä enempää, mutta sydän ei kuitenkaan anna periksi tunteiden voimalle. Sarja käsittelee nuorten teinien ystävyyttä, rakkautta, seksuaalisuutta ja rohkeutta olla oma itsensä.

Heartstopper kertoo nykyajan teini-ikäisten kamppailuista ja tunnemyrskyistä tavalla, joka pysyy iloisena ja lohdullisena katsottavana kuin luettavanakin. Charlien ja Nickin polut kietoutuvat yhteen ja muodostavat suuremman tarinan, joka lämmittää lukijan mieltä. Heartstopperin ensimmäisen suomennetun osan voi tilata Kirja-verkkokaupasta. Kirja-verkkokauppa suosittelee Heartstopper-kirjasarjaa teini-ikäisille ja myös vanhemmille lukijoille.

Heartstopper-sarjan toinen osa julkaistaan suomeksi 28.11.2022. Tilaa kirja ennakkoon tästä. 

Takaisin blogiin
Heartstopper. Osa 1
HEARTSTOPPER ON NYT SAATAVILLA!
22,00 €

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.