Tilaus ja toimitus

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pyrimme lähettämään tuotteet seuraavina arkipäivinä tilauksen tekemisen jälkeen. Kotimaan paketit kulkevat tavallisesti 2-4 arkipäivässä. Arkipyhien, ruuhkasesonkien ja kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla pidempi. Ahvenanmaalle toimitukset eivät ole mahdollisia.

Toimitustavat ja -hinnat

Ilmainen toimitus Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin yli 30 € tilauksiin. Katso alta tarkemmat postikulut eri toimitustapoihin. 

POSTI POSTIPAKETTI

Voit valita kassalla noutopisteeksi Postin toimipisteen tai pakettiautomaatin. Posti ilmoittaa paketin saapumisesta OmaPosti-mobiilisovellukseen. Jos asiakkaalla ei ole käytössä OmaPostia, tulee toimituksesta ilmoitus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Katso tästä Postin palvelupisteet - Posti.

  • Postipaketti toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin 4,90 €
  • Postin pikkupaketti postiluukkuun tai -laatikkoon 2,90 € (paketin koko enintään 35 x 25 x 3 cm)

POSTI KOTIJAKELU

Voit valita Postin kotiinkuljetuksen 2-3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa mainitusta). Postista otetaan yhteyttä puhelimitse ja sovitaan paketin jakeluaika asiakkaan kanssa.

  • Posti kotiinkuljetus 5,90 €

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI

Voit valita kassalla noutopisteeksi Matkahuollon toimipisteen tai pakettiautomaatin. Toimitus on perillä valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen tekstiviestitse heti, kun pakettisi on noudettavissa. Katso lähin Matkahuollon palvelupiste: www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

  • Matkahuollon noutopiste 4,90 €

MATKAHUOLLON KOTIINKULJETUS 

  • Matkahuollon kotiinkuljetus 5,90 €

Pakettien säilytys

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta ja Matkahuolto 14 vuorokautta. Huomioithan, että pelkkä paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus eikä peruuta tilausta. Voit lisätä Postin tai Matkahuollon säilytysaikaa olemalla yhteyksissä Postin tai Matkahuollon asiakaspalveluun. Jos et saa pidennettyä säilytysaikaa ja paketti lähtee meille takaisin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kirja.fi.

Toimitukset ulkomaille

Verkkokauppamme toimittaa tilauksia tällä hetkellä vain Manner-Suomeen. Kirjojamme myy ja toimittaa kaikkialle maailmaan Book Depository www.bookdepository.com

Tilauksen ja lähetyksen seuranta

Saat tietoa tilauksesi etenemisestä eri vaiheissa lähtevistä automaattisista vahvistusviesteistä. Rahtauksen jälkeen lähetyksen kulkua voi seurata Postin tai Matkahuollon lähetystunnuksilla. Lue lisää tästä.

Lahjakorttien toimitus

Lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen eteenpäin sähköpostilla.

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.