Paras kalenteri 2024 on...

Vuosi vaihtuu pian, ja monella onkin haussa jo se täydellinen kalenteri 2024. Kalenterit ja almanakat ovat arjen pelastajia, joten emme ihmettele niiden laajaa ihailijakuntaa. Kirjoita ylös tulevat suunnitelmasi kalenteriin, joka pitää sinut ajan tasalla tai kirjaa omia mietelauseita kalenteriisi. Helpoimmalla pääset toki, kun valitset valikoimastamme kätevän vuosikalenterin, jossa on valmiiksi inspiroivia ajatuksia ja mietteitä tuleville päiville.


Valitset sitten kalenterisi Hidasta elämää -valikoimasta tai liityt Paulo Coelhon kalenteria fanittaviin, meiltä löytyy sinulle takuulla kalenteri vuodelle 2024! Mietelauseilla tai ilman.

Millainen on unelmiesi kalenteri 2024?

Perinteiset vuosikalenterit eri teemoilla:

Veera Tiiva – Astro­lo­gi­nen vuo­si­ka­len­te­ri 2024 

 

Astrologinen vuosikalenteri vuodelle 2024. Enemmän taikaa arkeen! Astrologinen vuosikalenteri sisältää tietoa planeettojen liikkeistä ja kuun vaiheista sekä opastaa tulkitsemaan niiden vaikutusta elämään.

 

Astrologiakalenterin avulla voit luoda syvemmän yhteyden itseesi seuraamalla kuun kiertoa ja planeettojen liikkeitä. Perinteisen ja selkeän almanakkanäkymän lisäksi kalenterissa on hyvin tilaa omille pohdinnoille. Jokaisella viikkoaukeamalla kerrotaan vallitsevista energioista, joista on hyvä olla tietoinen. Kuukausittaiset tekstit uusi- ja täysikuista sisältävät myös journaling-osion, jonka avulla pääset syvemmälle itsereflektiossa ja johon voit kirjoittaa muistiin senhetkisiä ajatuksiasi.

 

Intuitiolla-nimen takana vaikuttava Veera Tiiva on uuden ajan astrologi, jonka tavoitteena on tuoda astrologia lähemmäksi jokapäiväistä elämää. 

Maaret Kallio, Kati Vuorento – Lu­jas­ti lem­peä. Ka­len­te­ri 2024 

 

Lujasti lempeä -pöytäkalenteri vuodelle 2024. Lujasti lempeä. Kalenteri 2024 on A5-kokoinen vuosikalenteri, joka auttaa havainnoimaan hyvän elämän tärkeimpiä asioita ja mielen taitoja. Kalenterisivuilla voi seurata omia voimavarojaan ja kirjata tärkeimpiä muistettavia asioita.

 

Kuukausittaiset teematekstit ja harjoitukset käsittelevät tärkeitä mielen taitoja. Kalenterista löytyvät suomalaiset nimipäivät ja juhlapäivät sekä vuosisuunnitelma ja viikkopäivyri vuodelle 2024 että runsaasti muistiinpanotilaa omille pohdinnoille. Kalenterissa on kovat kannet ja lukunauha. Kauniisti kuvitetun kalenterin kuvat on piirtänyt Kati Vuorento. 

Paulo Coelho – Tyy­neys - Ka­len­te­ri 2024  

  

Rakastetun kirjailijan suosittu vuosikalenteri. Rakastetun Paulo Coelhon upeasti kuvitettu kalenteri 2024 sisältää inspiroivia ajatuksia. 

 

Paulo Coelhon huippusuosittu ja odotettu vuosikalenteri sisältää vuoden tärkeimmät juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, kuun vaiheet ja vuosisuunnitelmasivut. Kalenterissa on syvällisiä ja inspiroivia ajatuksia vuoden jokaiselle viikolle sekä runsaasti muistiinpanotilaa omille mietteille tai päiväkirjamerkinnöille. Upea ja värikylläinen kuvitus on Catalina Estradan käsialaa.

 

Vuoden 2024 Paulo Coehlo -vuosikalenterin tunnetilana ja teemana on Tyyneys. Aiempia teemoja ovat olleet mm. Uskallus, Yksinkertaisuus sekä Voima.

Hi­das­ta elä­mää – Hidasta elämää 2024

 

Elegantin pelkistetty vuosikalenteri. Uudenlainen Hidasta elämää -kalenteri antaa ajatuksillesi tilaa hengittää. Oletko vähäeleisen tyylin ystävä? Toivoisitko kalenterin muuttuvan vuosien välillä mahdollisimman vähän? Uusi Hidasta elämää 2024 -vuosikalenteri on täydellinen juuri sinulle! 
 
Joka kuukausi alkaa tunnelmaa luovalla tekstillä. Viikkonäkymien rauhallisen minimalistisilla aukeamilla on runsaasti tilaa omille merkinnöille, lisäksi jokaisen kuukauden vaihteessa on tilaa muistiinpanoille. Kalenterissa on juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, nimipäivät ja kuun vaiheet sekä käyttöä helpottava lukunauha. 

Sita Salminen – Si­tan ka­len­te­ri 2024 

 

Täydellinen kalenteri arjen hallintaan niin työssä, opinnoissa kuin vapaa-ajalla! Sita Salminen on tehnyt kalenterin, joka antaa puitteet erilaisille käyttötavoille. Sitan kalenterin avulla voit hidastaa elämää, kirjata mitä olet saanut aikaiseksi ja tehdä aikaa palautumiselle. Voit halutessasi myös tehostaa arkea saavuttaaksesi tavoitteesi sen avulla.

 

Halusitpa suunnitella viikon arkiruoat tai treenit, se onnistuu muokattavien listojen ja mukana tulevien tarrojen avulla. Vuoden 2024 kattava kalenteri sisältää viikko-, kuukausi- ja vuosinäkymät sekä reilusti muistiinpanotilaa helpottamaan pitkän tähtäimen suunnittelua. 

Hidasta elämää – Mer­ki­tyk­sel­lis­ten het­kien vuo­si 2024 

 

Suosittu Hidasta elämää -vuosikalenteri. Teemakalenteri johdattaa sinut tänä vuonna elämäsi tärkeimpien asioiden ääreen. Millä on todella merkitystä elämässäsi? Pysähdy huomaamaan Merkityksellisten hetkien vuosi 2024 -kalenterin mietelmien avulla kaikkein tärkeimmät asiat. Nauti niistä ja anna niille aikaa. Olkoon tuleva vuotesi täynnä hetkiä, joista syntyy ihania muistoja. Sellaisia, että voit palata niihin hymy huulillasi ja sydän täynnä kiitollisuutta. 
 
Värikkäässä ja upeasti kuvitetussa kalenterissa on juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, nimipäivät ja kuun vaiheet sekä käyttöä helpottava lukunauha. Viikkonäkymien lisäksi kalenterissa on tilaa omille muistiinpanoille. 

Muut kalenterit ja kirja kalenterin koristeluun:

Elina Innanen – Chococ­hi­lin ruo­ka­vuo­si 

 

Suosikkikeittokirjailijan suunnittelema kalenteri vaikkapa juuri 2024 vuodelle. Elina Innanen on ruokaintoilija, keittokirjailija ja yrittäjä, joka rakastaa maapähkinävoita ja hitaita aamuja. Chocochilin ruokavuosi toimii oppaana helpompaan ja maukkaampaan arkeen. 

 

Chocochili-blogistaan ja keittokirjoistaan tunnetun Innasen kalenteri auttaa arjen suunnittelussa, helpottaa ruokalistojen laatimista ja ruokaostosten tekoa sekä tarjoaa tietoa kunkin sesongin parhaista raaka-aineista. Viikko- ja kuukausinäkymien ohella kalenterista löytyy muun muassa vegaanisia reseptejä. 

Mitra Vasara – Mei­dän vuo­si 

 

Ihana parisuhteen tehtäväkirja. Meidän vuosi vie vuoden mittaiselle matkalle kohti yhä syvempää ja antoisampaa parisuhdetta. Kasvattakaa suhteenne ihania puolia, luokaa lisää lämpöä ja luottamusta – sekä pitäkää samalla hauskaa yhdessä! 
 
Kirja sopii kaikille pareille. Vuoden pituisen matkan voi aloittaa milloin tahansa. Joka kuukaudelle on oma tärkeä teemansa, kuten kommunikaatio, sujuva arki, lämpö ja romantiikka sekä seksi ja erotiikka. Teemat syvenevät, kun vuosi etenee! Teemoihin liittyy tehtäviä, joista osa tehdään kirjaan, osa taas keskustelemalla tai koskettamalla. Osa tehtävistä on kevyitä ja hauskoja, toiset puolestaan lempeän syvällisiä. 

Tove Jansson – SÄÄ­KA­LEN­TE­RI

 

Tarkkaile luontoa ja kirjoita muistiin säähavaintoja!  Tove Janssonin kuvilla ja sitaateilla silattuun kauniiseen täyttökirjaan mahtuu muistiinpanoja kolmen vuoden ajalta. Muistatko, mikä oli kesän lämpöennätys? Entä oliko viime vuoden syksy erityisen sateinen? Saatiinko valkea joulu? Sää ja sen vaihtelut kiinnostavat luonnonläheisiä suomalaisia ja ovat aina hyvä keskustelunaihe.

 

Sääkalenteri-kirja tekee sään ja luonnon tarkkailusta hauskaa ja tallentaa edellisten vuosien tapahtumat visusti muistiin. Tilaa havainnoille ja muistiinpanoille riittää kolmen vuoden ajaksi. Kirjassa on Tove Janssonin alkuperäinen piirroskuvitus sekä teemaan liittyviä sitaatteja muumikirjoista. 

Emma Ollila – Bu­joi­li­jan ins­pi­raa­tio­kir­ja 

 

Bujo eli bullet journal on vihko, johon kirjataan elämän tärkeät tapahtumat, haaveet ja suunnitelmat. Kalenteri, päiväkirja ja muistivihko yksissä kansissa. 
Emma Ollila johdattaa bujoilun saloihin ja neuvoo, millä keinoilla syntyy kaunis, omaa silmää hivelevä ja itselle hyödyllinen bujo. Selkeät ohjevideot löytyvät QR-koodin takaa.


Runsaasti kuvitettu kirja on täynnä hienoja ideoita, joilla bujoilija voi elävöittää ja koristella oman ainutlaatuisen muistikirjansa todelliseksi taideteokseksi. Kirja opastaa muun muassa tarvittavien tarvikkeiden valinnassa, käsin kirjoittamisessa, kalligrafiassa ja teemaideoinnissa.


Emma opastaa myös bujon kuvaamisessa houkuttelevasti somea varten. Bujoilu on kuin mielen KonMaria. Ja mikä parasta, bujo on aina persoonallisesti tekijänsä näköinen. 

Selaa kalenterivalikoimaamme ja löydä SINULLE sopivin kalenteri 2024 vuodelle! 📚

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.