Yökoulu-kirjasarja

Tiesitkö, että zombit ja vampyyrit käyvät koulua öisin, ja päivämaailman asiat saattavat pelottaa hirviölapsia yhtä paljon kuin yön kummajaiset meitä?

Paula Norosen suursuosioon noussut Yökoulu-lastenkirjasarja on helppolukuinen, myös lukemaan opetteleville sopiva kirjasarja lapsille, joka on pullollaan kirjaimellisesti päätöntä menoa. Sarjan kirjoja on myyty jo satoja tuhansia kappaleita, ja joka vuosi uudet lukijat löytävät vastustamattoman kauhun ja huumorin yhdistelmän. Paavon, vampyyrityttö Martan ja muiden Kauhulan alakoululaisten omituisista seikkailuista on ilmestynyt yhteensä kymmenen kammottavaa osaa. Itkevät nakit ja polttokallopelit odottavat; hyppää mukaan, jos uskallat!

Sarjan hulvattomasti tekstistä vastaa kirjailija Paula Noronen,  tv-persoona ja käsikirjoittaja, jonka tunnistettava huumori naurattaa niin lapsia kuin aikuisiakin.

Kati Närhi on arvostettu kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä, jonka tyyli luo Yökoulu-kirjojen sivuille ihanan kammottavan, alakoululaiseen makuun sopivan tunnelman.

Kirjasarjan suositus ikä on alkaen 5-vuotiaille. Kirjasarjan 10 osa, Yökoulu ja pelottava peli, julkaistaan heinäkuussa 2022. 

Takaisin blogiin

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 20 % alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.