Romanttiset kesäkirjat

Julia Quinn - Bridgerton: Ikuisesti yhdessä (Bazar)

Kesällä luonto herää talven jäljiltä henkiin, ja yöt ovat taas pidempiä kuin koskaan. Voi olla että moni meistä haaveilee kesäromanssin tai pidemmän rakkauden löytämisestä. Kesäromantiikan tunnelmaan voi virittäytyä mukaan tämän artikkelin kirjanostojen avulla. Mukana muun muassa tauturimainen tarinankertoja Lucinda Riley, romanttisen Bridgerton-sarjan luoja Julia Quinn ja monia muita huippukirjailijoita ja hotkittavaa luettavaa.

Ennen julkaisemattomia kertomuksia Bridgertonin sisaruksista sekä heidän puolisoistansa ja ystävistä Julia Quinnin Brigerton-kirjasarjan 9. osassa – Bridgerton: Ikuisesti yhdessä (Tammi).

Lucinda Riley, Orkideatarha (Bazar)

Taianomaisen tarinankertojan Lucinda Rileyn Orkideatarha-romaani (Bazar) punoo yhteen ihmiskohtaloita täynnä intohimoa, salaisuuksia ja valheita. Vain voimista suurin eli rakkaus, voi meidät siihen ajaa. Orkideatarha on suloisen haikea tarina rakkaudesta, menneisyyden varjoista vapautumisesta, toivosta ja katoavaisista hetkistä, joiden muistot ovat kalleimpia aarteitamme. Teos saa lukijansa miettimään omia rakkauden hetkiään ja kaipuuta katoavaisista hetkistä tai niistä joista on päästettävä irti.

 

Nick Hornby, Olet tässä (WSOY)

Nick Hornbyn Olet tässä (WSOY) on ratkiriemukas rakkaustarina eronneesta opettajasta ja pari kymppisestä miehestä, jotka löytävät toisensa vastoin mitään olettamuksia. Lucy on aina tehnyt kaiken niin kuin pitää. Hän tapasi aikoinaan samanikäisen miehen, jolla oli samanlainen tausta ja samat unelmat. He menivät naimisiin ja saivat lapsia. Kuitenkaan mies ei tehnyt Lucya onnelliseksi. Nyt Lucy on 42-vuotias eronnut opettaja, jolla ei ole hajuakaan siitä, miten elämää pitäisi elää. Eräänä tavallisena lauantaiaamuna Lucy kohtaa lihakaupan tiskin toisella puolella miehen nimeltä Joseph, eivätkä Lucyn elämässä entiset säännöt enää päde rakkauden suhteen. Joseph on parikymppinen, työväenluokan nuori mies, joka haaveilee DJ:n urasta eikä hän huoli huomisesta. Lucy ja Joseph ovat toistensa vastakohdat lähes kaikessa – ja silti kukaan ei ole koskaan tuntunut yhtä omalta.

Simona Ahrnstedt, Panoksena sydän (WSOY)

Panoksena sydän (WSOY) on kerta kaikkiaan nopeasti ahmittavaa ja hitaasti nautiskeltavaa viihdekirjallisuutta. Nuorina Dessie ja Sam olivat järjettömän rakastuneita, kunnes kaikki särkyi hetkessä. Viistoista vuotta myöhemmin yksi katse riittää kertomaan kaiken ja tällä kertaa he laittavat sydämet peliin. Panoksena sydän on viihdyttävää, älykästä ja modernia kirjallisuutta tsekkiläissyntyiseltä Simona Ahrnstedtilta.

 

Teetä auringonkukkien kahvilassa (Bazar)

Connie Diamond on aina kuvitellut olevansa miehensä mielitietty, kunnes saa tietää Jimmyn pelanneen likaista peliä viimeiset kaksikymmentäneljä vuotta, on hetki kypsä kostolle. Della Frostick on Jimmy-pomon oikea käsi siivousyrityksessä ja Della on läpeensä kyllästynyt pomonsa jatkuvaan suhmurointiin ja sen peittelyyn. Della saa tarpeekseen ja hän päättää lyöttäytyä yhteen Connien kanssa. He aikovat yhdessä tehdä selvää miehestä perustamalla kilpailevan yrityksen. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, eikä sitä helpota yhtään Dellan yllätyksellinen siivouskeikka hurmaavan suklaamestarin talossa. Milly Johnsonin Teetä auringonkukkien kahvilassa (Bazar) on ihana tarina kahdesta naisesta, yhdestä suklaanruskeasta silmäparista ja kahvilasta, jossa unelmat voivat käydä toteen. Johnson johdattaa lukijan kaupungin parhaaseen kahvilaan nauttimaan rakkaudesta, ystävyyden voimasta ja riemusta. 

Terhi Tarkiainen, Emily, eli kuinka sukua jatketaan (Tammi)

Emily, eli kuinka sukua jatketaan (Tammi) on hilpeän tuhma historiallinen romaani, joka sijoittuu kauas ennen meidän aikaamme 1700-luvulle. Kirjan nimeä kantavalla päähenkilöllä Emilyllä on pulma: kartano tarvitsee perillisen, mutta aviomies on tiessään. Onneksi Emilyn ovelle ilmestyy herra Drake, joka on valmis ottamaan lordi Levinin paikan niin vieraiden edessä ja vilttien välissä. Terhi Tarkiaisen romaani on ahmittavaa ja hauskaa luettavaa, jossa nähdään suorasukaisuutta, räävitöntä huumoria, tilannekomiikkaa, juonittelua ja hyvin toimeliaita naishahmoja. Emily, eli kuinka sukua jatketaan on historiallista viihdettä ja romantiikkaa parhaimmillaan.

Meeri Koutaniemi ja Ann-Mari Leinonen, Rakkaus (WSOY)

Mitä on rakkaus? Rakkaus on erilaista jokaiselle meistä. Rakkaudella on kyky kääntää elämän suunta, muuttaa yhteiskuntia, avata ihmismieliä ja kasvattaa uusia sukupolvia. Rakkaudenpuute voi luoda vihaa, tuhota halun elää ja pakahduttaa yhteiskuntia. Rakkaus ei kumartele tai kunnioita ketään, se on omaehtoista. Meeri Koutaniemen ja Ann-Mari Leinosen kirjassa Rakkaus (WSOY) 25 tunnettua suomalaista kertoo, mitä rakkaus heille merkitsee. Mukana kirjassa ovat Tim Sparv, Maria Veitola, Maaret Kallio, Chisu, Ina Mikkola ja muita tunnettuja suomalaisia.

Riikka-Maria Rosenberg, Hakoisten Anna (Tammi)

Huippusuosion saavuttanut Hakoisten Anna (Tammi) on Riikka-Maria Rosenbergin aateliselämään sijoittuva romaani. Hurmaavan historiallinen tarina kuljettaa lukijansa 1700-luvulle keskelle erästä rakkaustarinaa. Hakoisten Anna aloittaa uuden Hakoisten naiset -sarjan, jossa sukelletaan naiskohtaloihin ja kiehtovaan kartanoelämään. Anna Magdalena Lilliebrunnin maineessa on tahra, ja kaiken lisäksi hänen edessänsä häämöttää elämä kartanon vanhainpiiana. Annan elämä saa kuitenkin uuden käänteen, kun naapurikartanon äkkiväärä upseeri Karl Gustaf Uggla nimetään hänelle aviopuolisoksi. Hakoisten kartanossa asiaa ei oteta lämmöllä vastaan. Kylmäkiskoiset sukulaiset ja miehen rakastajatar pitävät huolen siitä, ettei tuore vaimo pääse nostamaan itseään talon rouvaksi.

Kiera Cass, Kihlattu (WSOY)

Kihlattu (WSOY) on Kiera Cassin uuden romanttisen fantasiasarjan Coroan kronikat ensimmäinen osa. Kihlattu taatusti lumoaa myös Cassin Valinta-sarjan lukijat tarinalla viekottelevasta rakkaudesta, vallasta ja yksilön oikeudesta onneen.

Takaisin blogiin
 • Kirjailija(t) James Patterson, Dolly Parton
  34,00 €
  Uutuus
  -20%
  Juokse Rose juokse

  Jännityskirjallisuuden supertähti ja koko maailman rakastama kantrilaulaja ovat yhdessä kirjoittaneet romaanin, joka on täynnä jännitystä, tähtisadetta, kuuluisuuden kiroja ja glamouria.

 • 18,00 €
  Uutuus
  -20%
  Bridgerton: Ikuisesti yhdessä

  Ennen julkaisemattomia kertomuksia Bridgertonin sisarusten sekä heidän puolisoidensa ja ystäviensä vaiheista. Elivätkö he onnellisina elämänsä loppuun asti?

 • 34,00 €
  Uutuus
  -20%
  Olet tässä

  Kauan odotettu uutuus, jossa dialogi on nasevampaa ja päähenkilöt epätoivoisempia ja rakastettavampia kuin koskaan!

 • 34,00 €
  Uutuus
  -20%
  Orkideatarha

  Taianomainen kertoja Lucinda Riley avaa Orkideatarha-romaanillaan oven upean sukukartanon elämään toisen maailmansodan alkuhetkistä nykypäivään. Se punoo yhteen ihmiskohtaloita täynnä intohimoa, salaisuuksia ja valheita, joiden verkkoon vain rakkaus voi meidät ajaa.

 • 34,00 €
  Uutuus
  -20%
  Panoksena sydän

  ”Panoksena sydän on kuin ylellinen konvehti – sen haluaa samanaikaisesti sekä nautiskella hitaasti että hotkaista kerralla.” – Lottens Bokblogg

 • 33,00 €
  Uutuus
  -40%
  Hakoisten Anna

  Hurmaavan aistillinen historiallinen romaani kuljettaa lukijansa 1700-luvulle ja keskelle erästä rakkaustarinaa. Uudessa sarjassa sukelletaan todellisiin naiskohtaloihin ja kiehtovaan kartanoelämään.

 • 34,00 €
  Uutuus
  -20%
  Lukupiiri maailman laidalla

  Tervetuloa ahmimaan hyvän olon buffeeta! Inhimillinen lämpö, hyvä seura ja kirjat keventävät jopa synkimpiä perhesalaisuuksia. Ihanaa luettavaa Kirjakauppa Thamesin varrella -kirjan tekijältä!

 • Uutuus
  Teetä auringonkukkien kahvilassa

  Milly Johnsonin Teetä auringonkukkien kahvilassa on hurmaava tarina kahdesta naisesta, yhdestä suklaanruskeasta silmäparista ja kahvilasta, jossa unelmat voivat käydä toteen

 • 32,00 €
  Uutuus
  -20%
  Kaikki on kemiaa

  Poikkeuksellinen sankaritar, raikkaan feministinen ote ja ilmeikäs kertojanääni tekevät Bonnie Garmusin esikoisromaanista supermenestyksen. Kaikki on kemiaa on riemastuttava romaani vakavista asioista: naisten oikeuksista, tieteen merkityksestä, ja omien valintojen tärkeydestä. Omapäinen Elizabeth Zott on raikas tuulahdus sovinnaisessa 1960-luvun taitteen Amerikassa, jossa älykkäälle naiselle on tarjolla vain kahvinkeittäjän osa.

 • 33,00 €
  Uutuus
  -20%
  Emily, eli kuinka sukua jatketaan

  Hilpeän tuhma historiallinen romaani saa 1700-luvun kipinöimään. Mihin kaikkeen lady onkaan valmis estääkseen sukupolvien ketjua katkeamasta?

 • 30,00 €
  -20%
  Alt text

  Janet Skeslien Charlesin Kirjasto Pariisin sydämessä on tositapahtumien inspiroima herkkä lukuromaani Pariisin amerikkalaisesta kirjastosta ja sen urheista työntekijöistä toisen maailmansodan aikana.

 • Uutuus
  Kunnes kukkivat puut

  Elina Annolan esikoisromaanissa Kunnes kukkivat puut nuori opettaja tavoittelee täyttä elämää heittäytymällä rohkeasti uuteen.

Tilaa Kirja-uutiskirje

Liittymisetuna saat 10% alennuksen Kirja-verkkokauppaan. Tämän lisäksi saat ajankohtaisia tarjouksia, etuja ja tietoja uutuuskirjoistamme.

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.